Aroma Caffe s-a extins la Botoșani! Un nou punct în care puteți descoperi aroma perfectă a cafelei

Aroma Caffe s-a extins la Botoșani! Un nou punct de lucru s-a deschis în municipiul Botoșani, spre satisfacția clienților care vor să-și încânte papilele gustative cu o cafea delicioasă, aromată, preparată într-un mod profesional.

Doritorii de un Espresso italian de exemplu pot merge la noul coffee shop Aroma Caffe de pe Calea Națională nr 87, lângă Biserica Sf Ilie, care va fi deschis începând de vineri, 25 iunie.

„Așa cum v-am obișnuit de fiecare dată, cafeaua este din partea casei până la ora 17:00. De sâmbătă vom avea program normal”, spun reprezentanții Aroma Caffe, care promit că aici botoșănenii vor descoperi aroma perfectă a cafelei.

Aroma Caffe oferă gustul adevărat al cafelei italiene, produsă după o rețetă originală și cu echipamente performante. Coffee shop-ul pune la dispoziție o gama variată de preparate pe bază de cafea şi anume: espresso, cappucino, macchiato, frappe, ice coffe cu arome diverse de vanilie, ciocolată, alune, caramel, tiramisu, dar şi ceaiuri, fresh-uri şi sucuri îmbogăţite cu vitamine care promit că vor da startul unei zile perfecte.

FOTO Aroma Caffe se extinde! Deschide un nou punct de lucru, la Botoșani, cu cel mai futurist design

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *