Concert caritabil cu artiști renumiți, la Botoșani, pentru ajutorarea unei familii. Povestea impresionantă a unui tată- erou care își crește singur cei șapte copii

Un concert caritabil, cu mai mulți artiști, va avea loc la Botoșani sâmbătă, 26 iunie, de la ora 14.00, în Amfiteatrul Cornișa. Pretul unui bilet este de 20 de lei, iar banii vor ajunge la o familie greu încercată. Parohia Eternitatea Botoșani împreună cu Corul „Sf Ioan Iacob Hozevitul”, condus de Gabriel Corolea, în parteneriat cu Protopopiatul Botoșani, organizează acest spectacol caritabil.

Grigore Gherman, Loredana Călin, Dan Doboș, Elena Mândrescu, Sorin Filip, Pretronele Rusu, Constantin Petrescu, dar și alți artiști vor urca pe scenă.

Povestea familiei Butnaru, cea care va beneficia de pe urma acestui concert, este una impresionantă. Mama celor șapte copii, cu vârste între doi și 15 ani, a murit după o luptă cu cancerul de col uterin. Rămas fără consoarta sa, tatăl a fost nevoit să lupte de două ori mai multe pentru copilașii săi. Lucrează în construcții, vinde fier vechi, face orice poate pentru a avea ce le pune pe masă copiilor.

Organizatorii vor să îi ajute să aibă o casă a lor

„M-a impresionat enorm relația pe care o are cu copiii săi. Zilele trecute am mers să le duc câte ceva, dar nu era venit de la serviciu. Când a ajuns acasă, copiii au sărit să îl îmbrățișeze. A fost emoționant. Mi-a spus că muncește doar pentru copiii săi. Nu e omul care să bea, se trezește la cinci dimineața și le face micul dejun copiilor, îi duce la grădiniță pe cei mici, apoi merge la muncă. Când are o pauză, se întoarce acasă să verifice dacă copiii sunt bine și se duce înapoi. e un om foarte muncitor. Merită ajutați. Noi sperăm să reușim să le cumpărăm o casă a lor”, ne-a mărturisit organizatorul concertului, Gabriel Corolea.

Tatăl și cei șapte copii trăiesc în Dorohoi, într-o casă primită de la primărie, dar pentru care trebuie să plătească chirie. Să dea lună de lună chirie, să cumpere cele necesare copiilor și să le pună pe masă mâncarea nu este deloc ușor pentru un tată singur. Tocmai de aceea, artiști renumiți din Botoșani și nu numai au acceptat să cânte în acest concert caritabil pentru a-l ajuta.

Dureros! Șapte copii din Botoșani au nevoie de ajutor. Mama este grav bolnavă, iar tatăl abia găsește de muncă

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *