Dureros! Șapte copii din Botoșani au nevoie de ajutor. Mama este grav bolnavă, iar tatăl abia găsește de muncă

O familie din județul Botoșani trece prin momente dureroase. Mama celor șapte copii, din Dorohoi, Ionela Butnariu este grav bolnavă, iar tatăl abia găsește de muncă cu ziua pentru a avea ce le pune micuților pe masă. 

Cel mai mic dintre copii are un an, iar cel mai mare 13 ani. Mama face chimioterapie pentru cancer uterin, pe care l-a depistat la șase luni după nașterea ultimei fetițe. Are nevoie stringentă de bani. Cu lacrimi în ochi, femeia spune că nu mai are putere să lupte cu boala crâncenă și o dărâmă și mai mult faptul că nu poate avea grijă de copiii săi, așa cum ar trebui.

Mi-a povestit cu lacrimi in ochi că nu are pijamele, halat, lenjerie de corp, papuci plus haine marimea S-M sa mearga mâine la spital, deoarece a slabit foarte mult și ii sunt mari toate. Nu am stat pe gânduri și m-am intors la ea cu toate cele cerute- noi cumpărate iar la copilași cu dulciuri și inclusiv bani de drum, deoarece urmează să plece maine dimineață la Iași pentru altă ședință de chimioterapie. Îi mulțumesc pe această cale unei persoane dragi mie care a dorit să rămână anonimă și m-a ajutat foarte mult astăzi cu o sumă de bani și tot ea mi-a zis de mămica Butnariu Ionela”, povestește  pe Facebook o femeie care cunoaște drama familiei.

Cei care vor să îi ajute cu haine, chiar și alimente, jucării pentru copii, trebuie să știe că soțul poartă mărimea 40 la papuci și S-M la haine. 

Fetița Raluca -Ioana are 13 ani are grija de toți fratiorii mai mici in lipsa mamei, merge si la școală si poartă marimea 158 la hainute, si 37 la papuci.
Fratiorii ei:  Stefania face 1 an in decembrie; Leo- 2 ani, poartă pampers marimea 4-5; Andreea- 3 ani jumătate ; George-5 ani; Alessia- 8 ani; David- 9 ani. 

Cei care vor să ajute, pot lua legătura cu fiica cea mare a familiei, Raluca, la numărul de telefon 0757513534.

Totodată, se pot face donații și în contul de mai jos:

2 thoughts on “Dureros! Șapte copii din Botoșani au nevoie de ajutor. Mama este grav bolnavă, iar tatăl abia găsește de muncă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *