Profesor de 10! Cadrul didactic din Botoșani, premiat la Gala Elevului Reprezentant

Un profesor botoșănean a fost premiat la Gala Elevului Reprezentant, aflată la a IV-a ediție. Cu tema „ResetEDU – un nou capitol pentru educație!”, evenimentul organizat de Consiliul Naţional al Elevilor, și-a premiat câștigătorii vineri, 4 mai 2021 la București, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare Carol I.

Profesorul Monica Ifrim de la Colegiul Național „Grigore Ghica” din Dorohoi, județul Botoșani, a obținut locul al II-lea la categoria „Profesor de 10”, din 160 de nominalizări. Cadrul didactic a fost nominalizat de Petru Cârneală, cel care i-a fost elev în perioada 2016- 2020.

În discursul său, cadrul didactic a spus că își iubește copiii de la școală ca pe copiii săi de acasă.

„Nu fac nimic deosebit. Doar îi iubesc! Iar din iubire vine răbdarea, din iubire vine timpul, înțelegerea, sfatul și toate celelalte”, a spus Monica Ifrim.

Despre Colegiul Național în care își desfășoară activitatea a spus că „pentru unii e doar un liceu, pentru mine e o a doua casă”.

La gală au participat Sorin Cîmpeanu, ministrul educației; Ligia Deca, consilier prezidențial – Departamentul Educație și Cercetare; Gabriel Vockel, reprezentant adjunct – UNICEF, Rareș Voicu, președintele Consiliului Național al Elevilor, respectiv premianții și jurații din cadrul galei, dar și reprezentanți ai Consiliului Național al Elevilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *