Moartea lui Iulian Cojocaru, vestea care a întristat pe toată lumea. Mii de oameni i-au adus omagii pe rețelele sociale

Mii de oameni și-au manifestat, duminică, în mod public, regretul față de moartea lui Iulian Cojocaru,  tânărul de 28 de ani  care și-a pierdut viața în accidentul cumplit de la Cervicești. Mii de oameni au făcut comentarii de genul „Dumnezeu să îl ierte!”,Ferească Dumnezeu de așa necaz! Dumnezeu să-l ierte!” sau „Condoleanțe familiei” la știrile despre fiul patronilor de la Popasul Cucorăni.

De asemenea, mesajele au fost distribuite cu rapiditate pe rețelele sociale, acolo unde și numeroși artiști și-au exprimat regretul față de trecerea în neființă a lui Iulian, a cărui activitate, ca saxofonist, a fost apreciată în lumea muzicii. Iată câteva dintre mesaje de omagiu și condoleanțe postate de artiști pe Facebook!

    • Dumnezeu să te ierte, prieten drag, Cojocaru Iulian! Drum lin în Împărăția lui Dumnezeu!”, a transmis solistul de muzică populară Dan Doboș, care este și manager al Orchestrei Rapsozii Botoșanilor.
    • Botoșaniul e îndoliat… Moartea e întotdeauna tristă, însă uneori e atât de tragică, de absurdă, de sfâșietoare, de nedreaptă… Iulian Cojocaru nu va vedea mesajul, dar noi ne putem ruga pentru alinarea durerii celor din familie și a celor care l-au cunoscut! E tot ce mai putem face pentru el…Dumnezeu să-l odihnească, iar pe cei rămași să-i întărească! E duminică. E ziua Învierii. Să nu uităm că spiritual suntem veșnici. Îl vom revedea pe Iulian în viața de dincolo, unde ne va încânta cu muzica lui…”, a scris Iustina Irimia de la formația Fetele din Botoșani.
    • Dumnezeu sa te odihnească în Împărăția Sa, OM minunat! Cuvintele sunt de prisos…”, a spus, la rândul său, Lorena Andrișan Dupu, o altă solistă de la Fetele din Botoșani.
    • Mă rog la Dumnezeu să facă o minune, să întoarcă timpul măcar pentru o zi, să șteargă acest ceas rău în care prietenul și fratele meu de o viață s-a stins! Mă întreb oare prin ce ai trecut în acel moment blestemat?? Mi se face sufletul ghem când mă gândesc…. Ai lăsat un gol imens în sufletele noastre…. Drum lin spre cer, frate! Sincere condoleanțe și putere familiei!”, a scris, pe Facebook, Andrei Constantin Dumbravă, profesor la Școala Populară De Arte Botoșani.
Citește și: FOTO Tragedie la Botoșani! Fiul patronilor de la Popas Cucorăni a decedat într-un accident rutier
VIDEO Noi detalii despre accidentul cutremurător de la Cervicești în care a murit fiul patronilor de la Cucorăni
Dureros! Iulian Cojocaru, tânărul decedat în accidentul de la Cervicești, a lăsat în urmă un copil de doar trei ani

 

VIDEO Adrian Enache, consternat la vestea morții lui Iulian Cojocaru, fiul patronilor de la Cucorăni. „Un tânăr cu un bun simț extraordinar și…”

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *