VIDEO Noi detalii despre accidentul cutremurător de la Cervicești în care a murit fiul patronilor de la Cucorăni

Detalii incredibile despre accidentul în care a murit Iulian Cojocaru, fiul patronilor de la Popasul Cucorăni. Se pare că accidentul a fost anunțat târziu la 112, din cauză că, pe fondul traficului scăzut, a vegetației dezvoltate, dar și a poziției mașinii, nu a fost observat de nimeni.

În jurul orei 3.00, un localnic din Cervicești care se întorcea cu mașina acasă a observat un indicator rutier rupt, iar, după ce a aruncat o privire asupra zonei, a văzut luminile BMW-ului X3 care era răsturnat pe o proprietate privată.

El a sunat la 112 și a cerut intervenția autorităților. La fața locului au ajuns echipaje de poliție, de ambulanță, dar și pompieri. Iulian Cojocaru, care fusese aruncat din mașină,  a fost supus manevrelor de resuscitare, însă  aceste nu au dat rezultat, mai ales că nu se știa cu cât timp înainte de intervenția salvatorilor s-a produs evenimentul.

 

 

One thought on “VIDEO Noi detalii despre accidentul cutremurător de la Cervicești în care a murit fiul patronilor de la Cucorăni

  1. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l primeasca in lumea celor drepti! Am avut ocazia sa-l cunosc, un copil extraordinar, cuminte, modest, talentat. Nu merita asemenea soarta. Mare pacat…:(((

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *