VIDEO Adrian Enache, consternat la vestea morții lui Iulian Cojocaru, fiul patronilor de la Cucorăni. „Un tânăr cu un bun simț extraordinar și…”

Cunoscutul artist Adrian Enache a transmis un mesaj de regret după ce a aflat de moartea sfâșietoare a fiului patronilor de la Cucorăni, Iulian Cojocaru. Enache spune despre Iulian că era „un munte de talent” și se declară consternat de cele întâmplate.

„Sunt absolut consternat de când am aflat că tânărul saxofonist din județul Botoșani, Iulian Cojocaru, de 28 de ani, fiul doamnei Gabriela Cojocaru, excelentă gazdă și desăvârșit administrator al Popas Cucorani – cel mai cunoscut restaurant din zona de nord a Moldovei, și-a pierdut viața într-un teribil accident rutier. Am avut bucuria uriașă să susțin, în primăvară, un show alături de fiica mea, Enache Diana și de Rares Varniote (Alb-negru), la ei acasă, la acest unic popas. Admirabilă familie! Am avut ocazia să-l cunosc pe Iulian. Un munte de talent. Un tânăr cu un bun simț extraordinar și o dragoste imensă pentru ARTĂ. Astfel de situatii te lasă fără cuvinte. Dumnezeu să-l odihnească în Lumina Lui! Să-i fie țărână ușoară”, a scris pe pagina sa de Facebook, Adrian Enache.

Fiul patronilor de la cel mai mare și mai popular restaurant din Botoșani, „Popas Cucorăni”, a decedat, duminică dimineață, într-un accident rutier produs pe raza localității Cervicești. Iulian Cojocaru, care avea doar 28 de ani și care era un cunoscut saxofonist, se întorcea de la Dorohoi, iar într-o curbă ușoară la dreapta mașina acestuia a ieșit de pe carosabil, a intrat într-o curte, unde a lovit o dală de beton și s-a răsturnat.

Impactul cu placa de beton a fost atât de puternic, încât Iulian Cojocaru a fost aruncat afară din mașină, fiind proiectat prin parbriz. Traumatismele suferite au fost atât de puternice, încât tânărul a murit la fața locului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *