FOTO Tragedie la Botoșani! Fiul patronilor de la Popas Cucorăni a decedat într-un accident rutier

Fiul patronilor de la cel mai mare și mai popular restaurant din Botoșani, „Popas Cucorăni”, a decedat, duminică dimineață, într-un accident rutier produs pe raza localității Cervicești. Iulian Cojocaru, care avea doar 28 de ani și care era un cunoscut saxofonist, se întorcea de la Dorohoi, iar într-o curbă ușoară la dreapta mașina acestuia a ieșit de pe carosabil, a intrat într-o curte, unde a lovit o dală de beton și s-a răsturnat.

Impactul cu placa de beton a fost atât de puternic, încât Iulian Cojocaru a fost aruncat afară din mașină, fiind proiectat prin parbriz. Traumatismele suferite au fost atât de puternice, încât tânărul a murit la fața locului.

În momentul producerii accidentului, Iulian Cojocaru era singur în autoturismul BMW X3 pe care îl conducea. Deocamdată, nu se știe cauza care a stat la baza producerii accidentului.

La fața locului au ajuns și părinții săi, Gheorghe şi Gabriela Cojocaru, care sfâșiați de durere, au aprins o lumânare și au fost martori în momentul în care corpul neînsuflețit al acestuia a fost preluat de Medicina Legală.

 

One thought on “FOTO Tragedie la Botoșani! Fiul patronilor de la Popas Cucorăni a decedat într-un accident rutier

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *