O nouă decizie a instanței în cazul fermierului din Botoșani care a agresat mai multe persoane pentru a le determina să îi cedeze terenurile

Fermierul din Botoșani care a agresa mai multe persoane pentru a le determina să îi cedeze terenurile va rămâne după gratii. Tribunalul Botoșani a menținut, vineri, măsura arestării preventive luate față de Constantin Iordăchel pentru comiterea infracțiunilor de distrugere, amenințare, furt și lovire sau alte violențe.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că în perioada august 2020 -aprilie 2021, bărbatul de 41 de ani, s-ar fi deplasat pe mai multe terenuri agricole de pe raza comunei Prăjeni și ar fi lovit persoanele vătămate în momentul în care acestea desfășurau activități agricole, le-ar fi distrus componente ale caroseriei utilajelor agricole și le-ar fi sustras cheile de contact ale utilajelor, cu scopul de a le intimida în vederea cedării terenurilor pe suprafața cărora își desfășurau activitatea.

El a fost arestat preventiv, în cursul zilei de marți, după ce inițial a refuzat să meargă la audieri la poliție. Botoșăneanul a contestat măsura arestării preventive adoptată de Judecătoria Botoșani, însă vineri Tribunalul Botoșani i-a respins contestația.

Solutia pe scurt: Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul Iordăchel Constantin, în prezent arestat preventiv în Arestul IPJ Botoşani, împotriva încheierii nr. 24 din data de 18 mai 2021, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Botoşani în dosarul nr. 4473/193/2021, pe care o menţine. Obligă contestatorul să plătească statului suma de 50 lei, reprezentând cheltuieli judiciare din contestaţie. Definitivă. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu, astăzi, 21 mai 2021.

 

El este fermierul din Botoșani care a agresat mai multe persoane pentru a le determina să îi cedeze pământurile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *