Un fermier din Botoșani a fost arestat, după ce a agresat mai mulți țărani să-i cedeze terenurile agricole. Percheziții și la locuința acestuia

Un fermier din Botoșani a fost arestat pentru nu mai puțin de patru infracțiuni. Pe 18 mai 2021, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au identificat în trafic, pe raza municipiului Botoșani, un bărbat de 41 de ani, din comuna Prăjeni, pe numele căruia era emis un mandat de aducere din data de 12 mai a.c., emis de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi,  întrucât se sustragea cercetărilor efectuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere, amenințare, furt și lovire sau alte violențe, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Potrivit sursei citate, în urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că în perioada august 2020 -aprilie 2021, bărbatul de 41 de ani, s-ar fi deplasat pe mai multe terenuri agricole de pe raza comunei Prăjeni și ar fi lovit persoanele vătămate în momentul în care acestea desfășurau activități agricole, le-ar fi distrus componente ale caroseriei utilajelor agricole și le-ar fi sustras cheile de contact ale utilajelor, cu scopul de a le intimida în vederea cedării terenurilor pe suprafața cărora își desfășurau activitatea.

”La data de 12 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința bărbatului de 41 de ani, iar în urma activităților desfășurate, au fost identificate și ridicate mai multe bunuri care prezintă interes în cauză. Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale și a  polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale., a precizat Delia Nenișcu.

Bărbatul a fost condus, marți, la sediul IPJ Botoșani, pe numele său fiind emisă ordonață de reținere pentru 24 de ore. În aceeași zi, acesta a fost prezentat în fața instanței de judecată, care și-a însușit propunerea organelor judiciare și a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com