Prefectul Dan Nechifor cere distanțare în hipermarketurile din Botoșani. Reprezentanții magazinelor, chemați în ședință înainte de Paște

Prefectul județului Botoșani, Dan Nechifor, le cere reprezentanților magazinelor din Botoșani să asigure distanțarea și păstrarea tuturor măsurilor specifice perioadei de pandemie în interiorul locațiilor pentru cumpărături. Acesta a declarat, luni, că va avea o ședință cu aceștia  deoarece urmează o perioadă foarte aglomerată, acum în preajma Paștelui, iar riscurile de infectare cu COVID-19 sunt mari.

„Vom avea o întâlnire și cu reprezentanții rețelelor de supermarketuri din județul Botoșani. Nu pot să le impun preoților să  respecte anumite condițiim iar ceilalți să nu le respecte deloc”, a declarat prefectul.

El susține că, în mod special, îmbulzeala se produce la casele de marcat și trebuie luate măsuri pentru a se păstra această distanțare.

Nechifor a adus aceste argumente în cadrul unei întâlniri pe care a avut-o cu mai mulți preoți din Botoșani pentru a discuta despre măsurile ce trebuie luate pentru protejarea populației prezente la slubele de la Biserică cu prilejul sărbătorilor pascale.

Preot din Botoșani, după ce a scăpat de COVID-19: Virusul acesta nu e o abureală, m-a scuturat un pic, mulțam lui Dumnezeu că mi-a mai dat zile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *