Ți se rupe inima! Mămica moartă în accidentul de la Dorohoi, plânsă de sute de persoane. Toate rugăciunile se îndreaptă acum spre copilașii săi

Femeia de 31 de ani, care a murit în accidentul cumplit de la Dorohoi, este plânsă de sute de persoane, printre care rude, prieteni, colegi ori simple cunoștințe care au auzit de drama acestei familii.  Ana Maria Avădănesei era căsătorită de mai mulți ani și avea cu soțul său o fetiță și un băiat. Din păcate, copilașii au rămas orfani de mamă după ce două mașini s-au izbit violent.

Vă reamintim că în urma accidentului produs ca urmare a unei manevre de întoarcere imprudente au murit două femei, una de 31 de ani și cealaltă de 54 de ani. De asemenea, alte patru persoane au fost rănite.

Accidentul de joi după-amiază de pe drumul național DN 29 A, de la ieșirea din municipiul Dorohoi spre Suceava, a fost surprins de camere supraveghere din zonă. Momentul impactului dintre cele două mașini a fost filmat cu ajutorul a două camere video, iar imaginile au fost făcute publice.

Iată câteva dintre mesajele transmise de apropiați:

„Ingerii sa vegheze drumul tau lin. Dumnezeu sa te ierte, Ana! Inca nu pot sa cred”

„Dumnezeu să te odihnească în pace Ana!Un înger printre îngeri,plecat mult prea devreme.”

„Drum lin către cer și odihnă veșnică alături de îngeri! Sincere condoleanțe familiei!”

„Sincere condoleanţe familiei îndurerate. Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să mângâie sufletele celor rămaşi nemângâiaţi de tragica despărțire. Drum lin către îngeri!”

„Offfff fata lu mamaaăaa dumnezeu sa te ierte drum lin si să-ți vegheze de acolo de sus copilași si sotul”

„Off, cât de devreme ai parasit această lume, suflet blajin, să-ți fie drumul lin,Dumnezeu sa te ierte și să te odihnească în pace !”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *