FOTO Detalii cutremurătoare despre accidentul de la Dorohoi! O femeie a fost aruncată din mașină

Una dintre cele două femei decedate în accidentul rutier de la ieșirea din municipiul Dorohoi a avut parte de o moarte cruntă. Ea a fost aruncată din autoturismul lovit violent de o altă mașină. Este vorba de șoferița autoturismului Lada 110, o femeie de 31 de ani, care a încercat să efectueze un viraj la stânga fără să se asigure. Aceasta a fost proiectată în afara părții carosabile după ce mașina sa a fost lovită puternic de un Audi. Femeia a murit pe loc, cadrele medicale ajunse la fața locului nemaiputând face nimic pentru salvarea acesteia.

De asemenea, pe loc a murit și o altă femeie, de 54 de ani, care se afla tot în Lada 110. Aceasta a rămas încarcarată, fiind extrasă dintre fiarele contorsionate ale mașinii abia după sosirea pompierilor.

În accidentul de la ieșirea din Dorohoi spre Suceava, pe drumul național DN 29A, au mai fost rănite patru persoane, două din Audi și două din Lada.

Evenimentul s-a produs în urma coliziunii dintre doua autoturisme. Într-o mașină se aflau doi tineri de 21 respectiv 19 ani, iar în cealaltă un bărbat și trei femei. În urma impactului, o femeie a fost proiectată în afara autoturismului, iar celelalte trei persoane au rămas încarcerate. La fata locului s-au deplasat pompierii militari din Dorohoi și Botoșani cu o autospecială cu apă și spumă, una de descarcerare, o ambulanță SMURD și una de terapie intensivă mobilă SMURD, dar și două ambulanțe aparținând Serviciului Județean de Ambulanta. Pompierii din Dorohoi au intervenit pentru descărcarea a trei persoane, un bărbat și două femei, toate din același autoturism. Acestea au fost preluate de cadrele medicale ajunse la fata locului. Din păcate, medicii au constatat decesul a două dintre femei: una găsită în afara autoturismului, iar cealaltă care a fost descarcerată. Patru victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Pompierii au intervenit și pentru inlaturarea pericolului de incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor”, susține Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

FOTO Tragedie rutieră la Botoșani! Doi morți și patru răniți, într-un accident. Impact extrem de violent între două mașini

One thought on “FOTO Detalii cutremurătoare despre accidentul de la Dorohoi! O femeie a fost aruncată din mașină

  1. Dumnezeu sa le odihneasca!
    Da, greseala fatala a fost faptul ca nu sa a asigurat, dar un asemenea impact presupune o viteza foarte mare, pe acel tronson de drum stiu ca este o anume limitare de viteza, de ce nu se face vorbire despre acest fapt? Ce face politia rutiera, mai exista sau sunt chititi doar pe amenzi pentru masti si alte chestii asemanatoare???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *