FOTO Tragedie rutieră la Botoșani! Doi morți și patru răniți, într-un accident. Impact extrem de violent între două mașini

Grav accident rutier produs joi la ieșirea din municipiul Dorohoi spre Suceava. Două persoane au murit și alte patru au fost rănite în urma unui accident produs ca urmare a ciocnirii violente dintre două mașini.

Un autoturism Lada 110 al cărui șofer care a încercat să facă un viraj la stânga fără să se asigure pe drumul național DN29 A, la ieșirea din Dorohoi spre Suceava, a fost lovit puternic de un alt autoturism, Audi, care circula regulamentar.

Impactul a fost devastator. Doi dintre pasagerii din Lada a murit pe loc. Victimele sunt două femei, una de 54 de ani, și cealaltă de 31 de ani.

La spital au ajuns și șoferul și pasagerul de pe scaunul din dreapta din Audi, dar și un alte două persoane din Lada 110. Trei dintre victime au rămas încarcerate

La fata locului s-au deplasat  patru echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi si Botosani cu o autospeciala cu apa și spuma, una de descarcerare, ambulanta de terapie intensiva mobila SMURD si ambulanta SMURD, dar și doua echipaje din Serviciului Județean de Ambulantă.

Din verificările efectuate până în acest moment, s-a stabilit faptul că un autoturism condus de o femeie de 31 de ani din municipiul Dorohoi, in timp ce se deplasa pe DN 29 A, direcția de deplasare Dorohoi- Horlăceni, a oprit pe acostament și ulterior a încercat să efectueze manevra de întoarcere a autoturismului, fără să se asigure la plecarea de pe loc, împrejurare în care, un alt autoturism, condus de un tanar de 21 de ani din comuna Șendriceni, care se deplasa regulamentar pe aceeasi direcție de mers a intrat in coliziune cu acesta. In urma impactului a rezultat decesul a doua femei, una de 31 de ani, conducătoarea auto, și o femeie de 54 de ani, pasagera pe locul stânga spate în autoturismul care se deplasa regulamemtar. De asemenea, in urma impactului au fost ranite alte patru persoane, pasagere în ambele autoturisme. Cercetarile sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *