Licitație de 25 de milioane de lei organizată de Direcția Județeană de Drumuri și Poduri Botoșani

Direcția Județeană de Drumuri și Poduri anunță organizarea unei licitații pentru stabilirea unei firme care să întrețină drumurile de interes județean în 2021 și 2022. Pentru acest obiectiv, DJDP a alocat un buget de aproape 25 de milioane de lei.

Administratorul drumurilor județene vrea să încheie un „acord cadru de lucrări de întreținere curentă pe timp de vară, 2021 – 2022 pe drumurile judeţene cu îmbrăcăminţi asfaltice din administrarea DJDP”.

„Atribuirea acordului cadru de lucrări de întretinere curentă drumuri judetene pentru asigurarea viabilitatii in vederea desfasurarii circulaţiei rutiere in condiţii corespunzătoare pe toata durata contractului pe reţeaua rutiera din administrarea D.J.D.P. Botoşani”, se arată în anunțul de licitație.

Oficialii DJDP anunță că valoarea acestor lucrări poate acea o valoare maximă de 24,93 milioane de lei și minim 7,11 milioane.

Societățile comerciale de profil pot depune oferte până în aprilie, termenul de deschidere a acestor oferte fiind 12 aprilie.

 

VIDEO Protestatarii pentru drumuri, față în față cu autoritățile județene: Am ajuns la capătul răbdării. Nu se poate. Vom bloca drumul național

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *