VIDEO Protestatarii pentru drumuri, față în față cu autoritățile județene: Am ajuns la capătul răbdării. Nu se poate. Vom bloca drumul național

Zeci de șoferi din județul Botoșani au protestat, marți, nemulțumiți fiind de starea proastă a drumurilor. După ce au mărșăluit cu mașini printre gropi, reprezentanți ai protestatarilor au fost chemați la discuții la Consiliului Județean Botoșani, unde și-au spus oful.

Din rezerva nu știu care, haideți să pune vreo 4-5 mașini să plombăm un pic craterele acelea mari. Atât! Sunt scurt și la subiect. Eu sunt nebun de cap cu povestitul acesta, vă spun sincer”, a spus, plin de revoltă, un botoșănean.

Protestatarii susțin că nu găsesc înțelegere la nivelul primăriilor, astfel încât singura soluție rămâne Consiliul Județean.

Primarii noștri sunt vânduți politicului, domnule vicepreședinte. Sunt vânduți politicului, ei nu ne reprezintă pe noi. Ei sunt oameni care își văd interesele lor, deci ei n-au nicio treabă cu comunitatea locală. Vă spun sincer, degeaba i-am pus acolo că nu ne ajută cu nimic. Ei se tem să vină la protest, să vină să spună lucrurilor pe nume. Avem deputați și senatori de Botoșani care stau la București, nu ne ajută niciodată cu nimic”, a mai spus protestatarul.

La rândul său, vicepreședintele CJ Botoșani, Dorin Birta, a dat asigurări că se va interveni cât mai repede pentru repararea porțiunilor de drum cu plombe la cald.

„În două trei zile putem demara procedura, vineri cel târziu”, a declarat Birta.

Cetățenii acuză starea proastă a drumului județean care trece prin Blândeşti, Sulița, Lunca, Todireni și Hlipiceni. Oamenii spun că nu mai pot circula din cauza gropilor și că în ciuda nemulțumirilor exprimate și în anii precedenți, autoritățile nu au făcut nimic. O coloană impresionantă de mașini s-a pornit din Hlipiceni și a ajuns în municipiul Botoșani.

„Am ajuns la capătul răbdării. Nu mai putem! Trebuie să ne înțelegeți. Eu vă garantez că în 15 zile noi vom bloca efectiv drumul național”, anunță un alt protestatar pentru cazul în care nu se vor lua măsurile necesare.

FOTO & VIDEO! Protest cu zeci de mașini pentru drumurile proaste din județul Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *