FOTO & VIDEO! Protest cu zeci de mașini pentru drumurile proaste din județul Botoșani

Un nou protest  de amploare, la care au participat zeci de șoferi a avut loc, marți, în județul Botoșani. Cetățenii acuză starea proastă a drumului județean care trece prin Blândeşti, Sulița, Lunca, Todireni și Hlipiceni. Oamenii spun că nu mai pot circula din cauza gropilor și că în ciuda nemulțumirilor exprimate și în anii precedenți, autoritățile nu au făcut nimic.

O coloană impresionantă de mașini s-a pornit din Hlipiceni și a ajuns în municipiul Botoșani. Imediat după declanșarea acțiunii de protest, președintele Consiliului Județean, Doina Federovici și-a exprimat poziția.

Într-un comunicat trimis de Consiliul Județean se arată că ”Doina Federovici, a luat act de protestul neautorizat organizat de locuitorii din sudul județului pentru Drumul strategic”.

De când am preluat mandatul nu am pierdut nicio zi pe această temă, am finalizat licitația și eram pregătiți să semnăm contractele de lucrări, dar au intervenit contestațiile la CNSC. Pentru că rezultatele întârziau, am făcut demersuri prin care am solicitat urgentarea sentinței, dar am primit o nouă amânare. La sfârșitul lunii februarie, CNSC a dat o decizie care, însă, a fost contestată la Curtea de Apel Suceava. Acum sperăm ca decizia instanței să vină cât mai repede pentru a demara lucrările, pentru că acest proiect de investiții este prioritatea numărul 1 a mandatului meu”, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean, care urmează să poarte discuții cu organizatorii protestului.

3 thoughts on “FOTO & VIDEO! Protest cu zeci de mașini pentru drumurile proaste din județul Botoșani

  1. Nu-i singurul! Pe drumul ”STRATEGIC” Botoșani-Tg, Frumos, peticitorii au peticit gropile mai puțin adânci (ghici de ce?). Bătaie de joc! Și mai spune pcj că este ”prioritate”.

  2. Multumim lu don senator Achitei care ne promite de ani de zile ca face drumu dar el dupa alegeri uita ..sa va fie rusine ..

  3. Senatorul Achitei inainte de alegeri in reclame a spus ca ,,iubeste judetul Botosani”. Acum il mai vedeti, mai spune ceva referitor la drumuri? NU, ii este bine acolo, a uitat tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *