FOTO Treabă în bătaie de joc! Primăria Botoșani cheltuie sume uriașe pentru a construi trotuare pe care nu poți merge. Zeci de stâlpi „plantați” pe mijlocul căii pietonale

Primăria municipiului Botoșani iese din nou în evidență printr-un proiect „marca Dorel”. Aceasta a alocat o sumă foarte mare de bani pentru reamenajarea străzii și trotuarelor de pe strada Primvărerii și Vârnav, însă lucrarea este una care stârnește nu doar îngrijorarea, ci și râsul.

Municipalitatea construiește trotuare noi pe porțiunea de stradă cuprinsă între Mihail Kogălniceanu și Bucovina, însă acestea nu vor putea fi folosite de vreo mamă care iese la plimbare cu copilul în cărucior sau de vreo persoană cu handicap.

Trotuarele au lățime puțin mai mare de un metru, însă pe mijlocul acestora sunt „plantați” din 25 în 25 de metri, zeci de stâlpi de iluminat din beton.  Iresponsabilitatea celor care au proiectat lucrarea și mai ales a celor care au aprobat-o este uriașă, în condițiile în care totul nu pare să aibă utilitate publică, ci să aibă ca scop doar cheltuirea banului public.

Lucrarea nu este încă finalizată, iar municipalitatea mai are timp să mute stâlpii sau sa schimbe traseul trotuarului, astfel încât scopul de a fi folosit în interes pietonal să fie atins.

11 thoughts on “FOTO Treabă în bătaie de joc! Primăria Botoșani cheltuie sume uriașe pentru a construi trotuare pe care nu poți merge. Zeci de stâlpi „plantați” pe mijlocul căii pietonale

  1. Si ce-i rau in asta?!
    Sa vina ai lui Onutu sa blocheze rotile si sa ridice stalpii parcati neregulamentar, pe trotuar. Sa ceara c.n.p.-ul de la E.ON pentru completat procesele verbale, iar la nume sa scrie stalp, cu i din a – macar cei care au bac-ul luat dintre politistii locali.
    Ce, le dam malai degeaba ?!
    Iar don primar bine ca face. Nu conteaza ce face, cat de prost, important ca iese in fata, pe banii nostri. Apoi iar va strica si va reface. Tot pe banii nostri.
    A crezut cineva ca este in stare de vreun lucru serios ?!

  2. La demararea lucrarilor, scump dom’ primar dadea asigurari ca botosanenii din zona se vor bucura de confort „rutier” dar cel PIETONAL nu e luat in seama. Il invitam sa se plimbe cu copilul/copiii pe noile trotuare amenajate.
    Unde sunt vizitele de monitorizare ale alesului? Sa ne spuna ca lucrarile sunt in grafic?!
    Rusine! Vom fi subiect de caterinca in toata tara, nu numai pe plan local!

  3. Iar mancatorii de….au iesit la treaba. Oameni „buni” aveti si voi nitel rabdare ! FLutur in 3 mandate nu a facut NIMIC ! …si va luati de actuala administratie care abia a preluat … Nu va este rusine? Rezistilor…Guvernul vostru ce face ? Va inchide iar ca sobolaniii in casa si de Sarbatorile Pascale.

    1. Nu fi necajit.
      Dupa stalpi se indreapta vremea si vine timpul panselutelor.
      Flutur le-a pus galbene, asta de-amu la pune rosii.
      Pretul ?!
      Pe pariu ca putin mai scumpe, dar de … vremuri grele, remuneratie mica, dupa buget, nene Iancule…
      Iar pe trotuare cei care merg in carut sa si-l lase acasa. Ce daca au handicap. Sa se taraie, dar sa fie atenti sa nu murdareasca stalpii ca vopseaua costa ….
      Iar tu, primitivule, du-te pana la Cluj Napoca sa vezi o strada smart. Bine…este si o conditie – sa si intelegi ce inseamna.
      Noi … tot la lopata, tarnacop si lut cu paie. Atat putem, mai, doar atat putem.
      Daca tot cheltui niste bani, fa-o cu cap – o conditie imposibila pentru actualul edil, dupa cum este imposibila si pentru adulatorii sai.

      1. Panselutele le pune tovarasul Roman fost prefect el are VALEA FLORILOR spre IASI toate , banul public e impartit tot intre gastile ce credati ca banii se duc la un privat care transpira la sera lui , la fel si firma de constructii care lucreaza in bateie de joc e tot de casa !

    2. Domnule „Botosanean”, nu incurca POLITICA cu ADMINISTRATIA! Cum sa ai rabdare?! Critica la obiect nu asa ca sa fii doar pe net!
      Dupa ce au pavat, scoti stalpii din mijlocul trotuarelor? Astea sunt etapele unei lucrari corecte? Ei macar nici nu au prevazut mutarea stalpilor…bataie de joc pentru riverani!
      Asa ai face la dumneata acasa? Ce treaba are guvernul cu executia unei lucrari?
      Nu priveste culoarea politica a primarului ci faptul ca un BUN gospodar trebuie sa-si supravegheze lucrarile! S-a facut tam-tam la inceput cu presa dupa dumnealui, iar acum nu isi mai face aparitia cand e treaba de DOREL!

      1. Stiu ca fluture si haitele galbejite de ura proletara lucreaza pe sub masa pe primarul actual , doar cel cu firma ce planteaza pe trotuar stalpi e mana galbejitilor … ura proletara liberala lucreaza si planteaza doar rautati … SA VA FIE RUSINE PLANTATORI DE STALPI DE CURENT PE TROTUAR….DOMNILOR GABEJITI ….PANA UNDE MERGETI??

  4. Constructorul ce lucreaza in bataie de joc e firma de casa toate banul public e impartit tot intre gasti , Daca era firma de constructii serioasa nu facea tampenia asta DOMNULE ARHITECT ce faci ?? se pare ca asta e examenul ce il dai in fata cetenilor , domnule administrator public ai trecut prin zona ??

  5. Domnule primar , decat sa se faca lucruri in bataie de joc mai bine ramane asa cum e de 30 ani doar de dragul lucrarilor (intreb pentru un amic procoror , nu a cu parandaratul ?)Procuroarea de Botosani II MANGIE PE CAP pe coruptii politici …si uite asa sta 10 ani pe scaunul cu procuror sef cu trei politiai si doi vamesi cu cate trei pachete de tigari si cate o cafea ….Doamna nu te poti sesiza ca banul public e cheltuit in batie de joc ??? sau vrei sa stai pana la pensile in acel scaun??INTREB SI EU CA CETATEAN??

  6. Domnule FLUTURE suntei ce ce nu ati facut nimic pentru botosaneni … as vrea sa va multumesc .. dar in cei 12 ani de domnie in birourule pline de …. nu ati facut nimic ! SA VA FIE RUSINE … 12 ANI SI DOAR NEATI F.T.UT. domnule nu ai facut nimic ai furat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *