FOTO Durere de nedescris! Tânărul din Botoșani ucis de un mal de pământ a fost condus pe ultimul drum. Gabriel era iubit de întreaga comunitate în care trăia

Tânărul de 25 de ani, ucis de un mal de pământ la Vaslui, a fost condus, sâmbătă, pe ultimul drum. Gabriel Drescanu era din satul Mlenăuți- comuna Hudești. Acesta a fost elev la LPS Botoșani, iar ulterior a fost la muncă în Anglia. Când a venit pandemia, s-a întors acasă, angajându-se în construcții, la firma care executa lucrările la Vaslui.

Cei care l-au cunoscut au numai cuvinte de laudă despre el: „ un om bun, calculat și ambițios”

„A fost colegul meu de clasa ! Un băiat atât de simțit, liniștit, bun la suflet și frumos”, spune Bianca Nazare.

Botoșăneanul a fost victima unui accident de muncă produs în după-amiaza de 2 martie în apropierea penitenciarului din Vaslui.

Tânărul făcea parte dintr-o echipă de muncitori care efectua lucrări de subtraversare a unor țevi de aducțiune de apă în municipiul Vaslui și zonele limitrofe. În apropierea Penitenciarului Vaslui, acolo unde marți se desfășurau lucrările, era săpat un șanț de aproximativ patru metri, conducta urmând a fi mutată de pe o parte pe alta a drumului.

„Din primele informații, erau la finalul lucrărilor. Victima a coborât după o scară, momentul în care a fost surprinsă de malul de pământ”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție din cadrul ISU Vaslui, care au reușit să îl scoată pe tânăr de sub pământ, însă, în ciuda eforturilor, acesta nu a mai putut fi salvat.

FOTO Dureros! Botoșăneanul de 25 de ani, prins de un mal de pământ, a murit sub ochii tatălui său. Înainte de tragedie, tânărul își întrebase tatăl ce cadou îi va da de ziua sa

Foarte mulţi prieteni și cunoscuți i-au adus omagii lui Gabriel.  Decesul tânărului a provocat o emoţie puternică în rândul comunităţii din sat. Era cunoscut ca un băiat foarte harnic, vesel şi plin de viaţă. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com