El este tânărul din Botoșani care a murit înghițit de pământ. „Un băiat atât de simțit, liniștit, bun la suflet și frumos”

Tânărul de 25 de ani, din Hudești, care a murit după ce un mal de pământ s-a surpat peste el la Vaslui se numește Gabriel Drescanu și este din satul Mlenăuți- comuna Hudești. Acesta a fost elev la LPS Botoșani, iar ulterior a fost la muncă în Anglia. Când a venit pandemia, s-a întors acasă, angajându-se în construcții, la firma care executa lucrările la Vaslui.

Cei care l-au cunoscut au numai cuvinte de laudă despre el: „ un om bun, calculat și ambițios”

„A fost colegul meu de clasa ! Un băiat atât de simțit, liniștit, bun la suflet și frumos”, spune Bianca Nazare.

Botoșăneanul a fost victima unui accident de muncă produs în după-amiaza de 2 martie în apropierea penitenciarului din Vaslui.

Tânărul făcea parte dintr-o echipă de muncitori care efectua lucrări de subtraversare a unor țevi de aducțiune de apă în municipiul Vaslui și zonele limitrofe. În apropierea Penitenciarului Vaslui, acolo unde marți se desfășurau lucrările, era săpat un șanț de aproximativ patru metri, conducta urmând a fi mutată de pe o parte pe alta a drumului.

„Din primele informații, erau la finalul lucrărilor. Victima a coborât după o scară, momentul în care a fost surprinsă de malul de pământ”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție din cadrul ISU Vaslui, care au reușit să îl scoată pe tânăr de sub pământ, însă, în ciuda eforturilor, acesta nu a mai putut fi salvat.

FOTO Dureros! Botoșăneanul de 25 de ani, prins de un mal de pământ, a murit sub ochii tatălui său. Înainte de tragedie, tânărul își întrebase tatăl ce cadou îi va da de ziua sa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *