S-a stabilit cauza morții copilului de trei ani și jumătate din Botoșani care a decedat în ambulanță

Medicii legiști din Botoșani au stabilit cauza decesului la copilul de trei ani și jumătate care a murit, în urmă cu o săptămână, într-o ambulanță. Potrivit concluziilor necropsiei, care au fost transmise anchetatorilor, băiețelul din Hlipiceni ar fi decedat ca urmare a unei „insuficiențe cardiace cronice cu edeme multiple”.

Surse medicale susțin că micuțul ar fi avut cordul extrem de mare, iar șansele sale de supraviețuire ar fi fost foarte mici. 

De asemenea, directorul Direcției de Sănătate Publică Botoșani, Monica Adăscăliței, a declarat, marți, că are rezultatele preliminare ale anchetei făcute de DSP în cazul copilului de trei ani și jumătate mort în ambulanță.

Aceasta recunoaște că există disfuncționalități în ceea ce privește funcționarea Serviciului Județean de Ambulanță, însă a spus că rezultatele anchetei nu sunt deocamdată publice. 

citește și: Nicușor Curteanu- SJA Botoșani, despre cazul copilului de trei ani. „Nu a murit în ambulanță pentru că a fost preluat fără semne vitale de la aparținători”
  Tatăl lui Rareș, copilul de trei ani, mort în ambulanță la Botoșani, merge până în pânzele albe. Își caută dreptatea în instanță. „Mai am o zi și îmi înmormântez copilul”

Adăscăliței a precizat că rezultatele preliminare au ajuns pe masa șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, urmând ca ancheta să fie făcută publică abia dpă ce medicii legiști vor înainta concluziile finale cu privire la moartea băiețelului din Hlipiceni.

 

Un nou caz scandalos la Botoșani! Un copil de trei ani și jumătate a murit în ambulanță. Tatăl: L-au luat viu și a ajuns mort

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com