Un nou caz scandalos la Botoșani! Un copil de trei ani și jumătate a murit în ambulanță. Tatăl: L-au luat viu și a ajuns mort

Un copil de trei ani și jumătate a murit în ambulanță. Copilul a fost preluat din Hlipiceni de o ambulanță,  dar a intrat în stop cardiorespirator în ambulanță și nu a mai putut fi salvat. 

Tatăl copilului este de-a dreptul revoltat de modul în care au acționat cadrele medicale. El ne-a povestit că băiatul a început să se simtă rău miercuri seară, în timp ce se afla cu bunica sa și un unchi. Copilul a început să scuipe sânge, iar rudele au sunat imediat la ambulanță. 

A ajuns o ambulanță la locul respectiv, dar băiatul a stat în ambulanță aproape o oră, spune tatăl, pentru că nu avea medic și a așteptat o altă ambulanță cu medic. În drum spre spital copilul a murit.

„A stat o salvare acolo cu el, eu nu am putut să îl iau și a așteptat acea salvare o oră  medicul principal cu o altă salvare și băiatul meu a murit pe drum încoace pentru că prima salvare a stat și a frecat buha acolo. Dacă eram eu ajungeam de cinci ori la spital cu el. Eu am făcut 100 de km aseară, ei au făcut 30”, ne-a declarat tatăl copilului, Alexandru Mancaș.

Bărbatul povestește că micuțul nu a avut niciodată nicio problemă de sănătate, dar în ultimele zile era un pic răcit. 

„S-a simțit rău, a început să scuipe sânge, ei s-au panicat și au sunat la salvare. L-au luat viu și a ajuns mort la spital. Pe mine mă deranjează că a stat o oră prima salvare ca să vină a doua salvare. De ce nu au trimis medicul? Au trimis un amărât de asistent”, ne-a mărturisit, cu lacrimi în ochi, tatăl copilului.

Acum, bărbatul se pregătește să își conducă copilul pe ultimul drum.

4 thoughts on “Un nou caz scandalos la Botoșani! Un copil de trei ani și jumătate a murit în ambulanță. Tatăl: L-au luat viu și a ajuns mort

  1. Dacă am fii avut nevoie de un curier nu am fii sunat la 112.
    Aveam nevoie de un medic urgent , nu după o oră jumate.
    Nu e normal ca o ambulanță să intervină fără un echipaj medical.
    Când au ajuns cei care ar fii trebuit să intervină din start , era deja prea târziu.
    Copilul nu a fost luat din comuna Hlipiceni , rudele copilului s-au pornit cu mașina personală pentru a întâmpina ambulanța.
    Copilul și-a dat ultimul suflu în mașină mamei lui , nu în ambulanță.
    Personal i-am pus mâna pe cap și am observat că trupul lui începuse să se răcească…
    Încă un caz care ne arată clar incapabilitatea din sistemul medical

  2. Autoritățile trebuie să se autosesizeze. Trebuie să răspundă cei care au facut coordonarea. Au lasat medicul sa doarma noaptea si au deranjat doar un asistent. FAC PARANTEZA, MEDICUL DOARME PE 30000 RON. Asta-i sistemul gandit de Arafat. Lui trebuie să-i mulțumim. Ma intreb retoric: Cand medicii baga cardul de salar in bancomat si acesta nu se mai termina sa numere banii, se gândesc câtuși de puțin la acești ingerasi care se prapadesc din cauza nepăsării lor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *