Noi detalii despre botoșăneanul aflat în stare gravă în Marea Britanie. George a fost deconectat de la aparate, respiră singur, dar creierul nu dă semne de funcționare

O prietenă de-a botoșăneanului George Tudorache, cel care se află în stare gravă la un spital din Marea Britanie, oferă noi detalii despre acesta. Nicoleta Pintea spune că „starea lui George de fapt este una grava, dar stabila în acest moment”.

Potrivit acesteia, George a fost deconectat de la aparate și respiră singur. El suferă de diabet în formă gravă, a făcut un blocaj renal și toate toxinele i-au mers în creier.

A mai făcut și un AVC. Una peste alta, deși starea corpului este una stabila, creierul nu dă semne de recuperare George fiind în coma, iar dacă deschide ochii se uită în gol, iar doctorii spun ca starea creierului este una vegetativa. Sansele ca George să se facă bine sunt minime dar totuși există, deci cei care vă grăbiți să spuneți Dumnezeu sa îl ierte deja, abtineti-va!”, spune Nicoleta.

O sumă consistentă de bani a fost strânsă deja pentru George. Dacă acesta își va reveni, banii vor fi folosiți pentru recuperarea sa în spitale, iar dacă nu se va mai putea face nimic, atunci suma va fi pentru repatrierea trupului acestuia.

Mort sau viu, George are nevoie de aceasta suma pentru a ajunge acasă la sora lui, el aflându-se în acest moment în Anglia”, spune Nicoleta, care a păstrat legătura cu o rudă a tânărului de 36 de ani.

In urma cu 5 ani, pe neasteptate, si-a pierdut fratele, cauzandu-i o durere inimaginabila, urmata la 2 ani de pierderea tatalui. Aproape rapus de durere, decide sa abandoneze tot ceea ce cladise in timp cu atata truda, renunta la o cariera promitatoare in Romania si urmeaza calea strainatatii. Ajuns in Marea Britanie, a optat pentru un trai modest si a incercat sa ofere un ajutor celor mai putin favorizati prestand munca voluntara la numeroase organizatii caritabile si lucrand in paralel la ingrijirea persoanelor cu disabilitati locomotorii, fapt care il facea sa se simta un om implinit.

Cand totul parea perfect si incepea sa se bucure de roadele muncii lui, boala de care suferea de ceva timp a reusit sa-l rapuna la numai 36 de ani, acum zbatandu-se intre viata si moarte pe pat de spital, cu sanse minime de supravietuire departe de casa si familie. In curand urmeaza sa fie deconectat de la aparatele care il tin in viata si v-a fi nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a putea fi repatriat si inmormantat crestineste ca sa-si gaseasca odihna vesnica pe pamanturile natale”, spune un cunoscut de-al său, care a inițial campanie de strâgere de fonduri.

Tragic! Un bărbat din Botoșani, aflat într-un spital din Marea Britanie, va fi deconectat de la aparate. Apel pentru repatrierea sa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *