Tragic! Un bărbat din Botoșani, aflat într-un spital din Marea Britanie, va fi deconectat de la aparate. Apel pentru repatrierea sa

Un bărbat de 36 de ani, din județul Botoșani, a fost doborât de o boală grea, iar în prezent acesta este conectat la aparate într-un spital din Marea Britanie. George Tudorache urmează, însă, să fie deconectat, nemaifiind nicio șansă pentru revenirea sa astfel că pe rețelele de socializare se strâng fonduri pentru repatrierea sa.

Cunoscuții spun despre George că a fost un om care a avut o viață plină de provocări.  In urma cu 5 ani, pe neasteptate, si-a pierdut fratele, cauzandu-i o durere inimaginabila, urmata la 2 ani de pierderea tatalui. Aproape rapus de durere, decide sa abandoneze tot ceea ce cladise in timp cu atata truda, renunta la o cariera promitatoare in Romania si urmeaza calea strainatatii. Ajuns in Marea Britanie, a optat pentru un trai modest si a incercat sa ofere un ajutor celor mai putin favorizati prestand munca voluntara la numeroase organizatii caritabile si lucrand in paralel la ingrijirea persoanelor cu disabilitati locomotorii, fapt care il facea sa se simta un om implinit.

Cand totul parea perfect si incepea sa se bucure de roadele muncii lui, boala de care suferea de ceva timp a reusit sa-l rapuna la numai 36 de ani, acum zbatandu-se intre viata si moarte pe pat de spital, cu sanse minime de supravietuire departe de casa si familie. In curand urmeaza sa fie deconectat de la aparatele care il tin in viata si v-a fi nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a putea fi repatriat si inmormantat crestineste ca sa-si gaseasca odihna vesnica pe pamanturile natale”, spune un cunoscut de-al său, care a inițial campanie de strâgere de fonduri.

Donațiile se pot face AICI

„Din păcate povestea este reala și mai tragic este ca acest băiat este chiar din satul meu natal Trusesti. De când am văzut aceasta strângere de fonduri m-am rugat la bunul Dumnezeu sa nu fie adevărat mai ales ca eu îl cunosc personal pe acest băiat deoarece am crescut cu el”, spune Sebastian Teodoru.

 

VIDEO Un şofer din Botoşani a produs un accident mortal în timp ce făcea live pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com