Jocurile la aparate creează dependență?

Jocurile de noroc au stârnit controverse de-a lungul timpului încă de când acestea au apărut. Cu siguranță fiecare din noi a auzit de cineva care a ajuns dependent de jocuri de noroc și care a avut foarte mult de pierdut din această cauză. Cu toate acestea, nu toți cei care au intrat vreodată într-un cazino sau care au jucat vreodată online la un cazino au devenit dependenți. Totul stă în mâinile celui care alege să încerce aceste jocuri de noroc.

Jocurile la aparate sunt foarte renumite în întreaga lume

Pentru unele persoane reprezintă un moment de relaxare o sesiune de sizzling hot, în timp ce pentru alții reprezintă o plăcere supremă care este, de fapt, o obsesie distrugătoare. Trebuie să ai reguli foarte bine puse la punct atunci când alegi să joci la aparate. În primul rând, la fel ca la orice metoda de pariere, trebuie să îți setezi un buget pe care să îți permiți să îl pierzi în cazul în care nu vei câștiga și care să nu te afecteze pe plan financiar. Este destul de greu de menținut această barieră între banii pentru distracție la aparate și banii pentru lucrurile importante cum ar fi utilități, mâncare și alte nevoi.

Dependenți de aparate

Persoanele dependente nu se pot abține de la această activitate și ar fi în stare să facă absolut orice pentru a paria. Acest lucru se întâmplă din cauza iluziei de a câștiga sume colosale. De asemenea, oricât de mult ar câștiga, un dependent nu se va opri până nu va pierde ce a câștigat și nu numai. Dependenții de aparate tind să îți ascundă activitățile în care sunt implicați, cum ar fi datorii, timp pierdut, prin a nu oferi explicații persoanelor apropiate.

Majoritatea dependenților pierd constant la aparate. Fiind într-o stare de alertă continuă și visând la câștiguri foarte mari, aceștia nu mai sunt atenți la mizele pe care le folosesc și nu mai analizează logic toată situația pentru a le aduce profit. Dependenții își pierd logica în timpul plasării mizelor și se focusează doar pe propriile aspirații și concepții.

Diferențe între un dependent și o persoană care joacă la aparate pentru relaxare

Diferențele dintre un dependent și o persoană care joacă la aparate pentru a se relaxa și a pierde puțin timp sunt date de modul în care văd jocurile de noroc, de timpul alocat jocurilor de noroc și de banii alocați pentru acestea. Un dependent nu mai ține cont de faptul că își pierde inclusiv banii destinați lucrurilor importante și mai multe decât atât va face multe datorii. Pentru a putea juca la aparate și a nu deveni dependent este de preferat ca această activitate să se desfășoare la intervale mari de timp și cu sume prestabilite pentru a nu afecta bugetul. În acest fel, jucătorul nu va intra într-o stare de agitație pentru a-și recupera pierderilor și va ști ca este momentul să plece.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *