Metoda de pariere Trixie

Pariurile sportive reprezintă o modalitate excelentă de a îmbina pasiunea pentru sport cu entuziasmul de a paria niște bani pe acele evenimente care vă plac. Este o formă de petrecere a timpului liber care a atras din ce în ce mai mulți adepți în ultimii ani, iar tendința este în creștere.

Cu toate acestea, nu trebuie să ținem cont de toate informațiile care indică că pariurile sunt o activitate simplă de pe urma căreia se pot obține profituri în mod continuu. Nu este așa. Tehnicile miraculoase de care mulți vorbesc, nu există. Există doar muncă multă din partea persoanei pasionate de pariuri, cu scopul de a avea succes.

Strategia de pariere pe care o vom aborda în acest articol este metoda Trixie. Este un pariu combinat care determină pariorul să facă 3 pronosticuri din care se formează 4 pariuri: 3 pariuri combinate de două și un pariu combinat de trei. Pentru a face profit cel puțin două pronosticuri dintre cele făcute trebuie să fie corecte.

Desigur, suma exactă a câștigurilor realizate depinde de numărul de rezultate corecte. Cu cât succesul este mai mare, cu atât va fi mai mare câștigul pe care îl va realiza.

Pariul trixie este o combinație de trei evenimente care, la rândul lor, se divid în 4 subpariuri. Atunci când se folosește metoda trixie se fac 4 pariuri diferite, dar de aceeași valoare toate și fiecare dintre ele. Aceste 4 pariuri sunt 3 duble și 1 triplu.

Ne vom imagina că cele 4 selecții care vor face parte din pariul nostru trixie sunt de forma următoare și cu aceste cote: 1,50, 1,75 și 2,25. Pentru a utiliza această metodă, trebuie să formăm următoarele combinații duble: (1,50 x 1,75), (1,50 x 2,25) și (1,75 x 2,25). În continuare, trebuie să formăm un pariu triplu: (1,50 x 1,75 x 2,25). Să spunem acum că pariem 10 euro pe acest pariu trixie și că avem două pronosticuri corecte, cele cu cotele de 1.50 și 2.25. Acesta va fi beneficiul nostru: (10/4) suma pariată între subpariuri care se divide x (1,50 x 2,25) / 10 (care este suma pe care am pariat) = -1,56 euro.

Fără îndoială, acesta este unul dintre motivele pentru care pariurile combinate pot fi puțin indicate pentru unii pariori, deoarece câștigurile devin interesante numai atunci când fiecare dintre pronosticurile făcute este corecte. Aceasta înseamnă că acestea sunt cu adevărat profitabile numai dacă există un randament foarte ridicat în cazul unui anumit sport sau unui eveniment special.

În acest exemplu, după cum puteți vedea, toate celelalte pronosticuri vor fi pierdute, deoarece am
pierdut pariul ce avea o cotă de 1,75.

Ar fi interesant de verificat ce s-ar fi întâmplat dacă pariam pe aceleași evenimente, dar plasând pariuri simple. În acest caz, beneficiul nostru ar fi: (3.33 x 1.50 / 3.33) + (3.33 x 2.25 / 3.33) / 3.33 = 2.50 euro.

Se poate observa, cu același scenariu, adică, după ce am ghicit 2 pronosticuri și am ratat 1, că diferența de rezultate este destul de evidentă. Și vorbim doar de un singur exemplu. Dacă am folosi rezultatele într-un sezon lung de pariere poate fi mult mai interesant, dacă ar fi posibil.

Un exemplu privind utilizarea metodei Trixie în tenis

Așa cum se întâmplă adesea, ajungem să înțelegem mult mai bine diferitele strategii și metode de pariuri odată ce punem în practică.

Imaginați-vă că facem trei selecții, care în acest caz vor fi: Roger Federer, 1.84, Novak Djokovic, 1.77 și Rafael Nadal, 2.72. Vom realiza patru pariuri. În primul rând, vom folosi un sistem 2/3, astfel încât 3 din cele 4 pariuri vor merge la Federer + Djokovic + Nadal / Djokovic + Nadal. Al patrulea pariu făcut prin metoda Trixie este o combinație simplă a celor trei evenimente pe care le-am ales: Federer + Djokovic + Nadal.

Important în acest sistem de 2/3 este să știm că întotdeauna vom avea nevoie să folosim evenimente care au cote de aproximativ 1,75 pentru fiecare eveniment pentru a ne asigura într-un anumit fel că nu vom avea pierderi dacă vom ghici cel puțin două dintre rezultate.

Pariul Trixie încearcă să ajute pariorul să ghicească cele trei pronosticuri și acest lucru se face, tocmai datorită utilizării sistemului 2/3.

Metoda Trixie este un sistem de pariuri care poate oferi beneficii interesante, dar depinde mult de numărul de pronosticuri corecte. De asemenea, depinde și de cât de bine informați sunt pariorii.

Informația le dă posibilitatea acestora de a face pariuri de succes. De ea au parte pe biletu-zilei.com, un site cu ponturi la pariuri oferite zilnic tuturor celor ce vor să devină pariori de succes.

One thought on “Metoda de pariere Trixie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *