Înnebunit de gelozie, un bărbat a dat cu mașina peste soția sa

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, înnebunit de gelozie, a dat cu mașina peste propria soție! Femeia a trecut milimetric pe lângă moarte, reușind să se salveze în ultima clipă, scrie bzi.ro.
Oamenii legii au fost alertați ieri-dimineață despre un incident extrem de grav, ai cărui protagoniști au fost doi soți din comuna ieșeană Oțeleni. Polițiștii au fost anunțați, în jurul orei 8:30, despre faptul că un bărbat și-ar fi lovit soția cu mașina. Culmea, cel care a anunțat incidentul a fost chiar bărbatul, Neculai Lăcătușu. Acesta a sunat și a spus că a dat cu vehiculul peste soție, acroșând-o cu oglinda de pe partea dreaptă. El a cerut intervenția la fața locului a Poliției și a unui echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean.

Neculai Lăcătușu, anchetat după ce a dat cu mașina peste propria nevastă, lângă biserică!

Ieri-dimineață, în jurul orei 7:30, Ana L. a vrut să își ducă unul dintre copii la școală. La un moment dat, pe maidan, în apropierea bisericii din localitatea Oțeleni, aceasta a fost lovită de o mașină condusă de Neculai Lăcătușu. Femeia a căzut la pământ, după ce a fost izbită cu oglinda din partea dreaptă a autoturismului Opel Zafira de culoare albă. La scurt timp de la incident, Neculai Lăcătușu a anunțat Poliția, printr-un telefon la 112. La fața locului a ajuns un echipaj de Poliție de la Târgu Frumos. Oamenii legii l-au testat pe Neculai Lăcătușu și au constatat că acesta avea alcoolemie zero.

 

Ulterior, acesta a fost luat la întrebări de către polițiști, care au demarat o anchetă și urmează să descâlcească ițele incidentului semnalat ieri- dimineață. Pe de altă parte, un echipaj medical a preluat victima și a transportat-o la spital, pentru a primi îngrijiri. Femeia a susținut în fața autorităților că, de fapt, soțul ar fi încercat să o calce cu mașina. Ea a afirmat că a reușit să se salveze după ce s-a adăpostit lângă un copac din apropierea bisericii. Totuși, din câte se pare, nu au existat martori care să confirme spusele femeii. De asemenea, bărbatul a afirmat că nu a fost vorba despre altceva decât despre un banal accident rutier. Medicii de la Primire Urgențe din Târgu Frumos au constatat că victima a suferit o leziune în zona lombară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *