A ucis două femei, dar vrea în libertate. Botoșăneanul se plânge că se îmbolnăvește în pușcărie

criminal Madalin Miki Lupu- Botosani (3)Deținutul botoșănean Mădălin Miki Lupu, cel care a fost condamnat pentru uciderea a două femei și pe masa instanței se mai află un dosar de-al său pentru tentativă de omor, vrea în libertate. Acesta se află în prezent în Penitenciarul Arad. Individul le-a cerut magistraților să îi întrerupă însă pedeapda deoarece suferă de boli cronice, pe care le-ar fi căpătat în perioada în care a stat în pușcărie. Cererea acestuia a ajuns pe masa Judecătoriei Arad.

Curtea de Apel de Apel Alba Iulia a menţinut pedeapsa Tribunalului Alba în cazul lui Lupu Mădălin Miki, în vârstă de 25 de ani, din Botoşani, care a fost condamnat la închisoare pe viaţă şi daune morale în valoare de 250.000 de lei, după ce, în 2017, a intrat într-o gospodărie din Alba Iulia, iar când s-a întâlnit cu proprietara a lovit-o cu o piatră de mari dimensiuni, dar şi cu picioarele, în zona capului şi a pieptului, până a murit.

Pe fiul acesteia l-a rănit grav, acesta fiind internat o perioadă lungă de timp în spital.

La unul dintre ultimele termene ale procesului, procurorul a solicitat pedeapsa închisorii pe viaţă, cerându-i magistratului să ţină cont că acesta nu a avut niciun fel de remuşcări, cu toate că şi-a recunoscut fapta, dar şi pentru că este recidivist, fiind eliberat condiţionat.

De asemenea, procurorul i-a amintit magistratului că două zile mai târziu, după faptele de la Alba Iulia, Lupu a mai comis o crimă, la Botoşani, în circumstanţe similare.

Lupu Mădălin Miki a reuşit să fure din gospodăria în care a intrat, în iulie 2017, suma de 4.300 de lei, precum şi obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte. Imediat după aceea, el a mers cu taxi până la Cluj-Napoca, plătind cursa, probabil, chiar cu banii furaţi de la femeia pe care a omorât-o. Când a ajuns în judeţul Botoşani, tânărul a intrat într-o locuinţă să fure, a fost surprins de proprietară, o femeie în vârstă, şi a omorât-o şi pe aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *