FOTO El este deținutul din Botoșani care aproape și-a ucis în bătaie colegul de celulă

Deținutul de 27 de ani, din Botoșani, care aproape și-a ucis în bătaie colegul de celulă, în Penitenciarul Galați, este Miki Lupu. După ce și-a incendiat celula din Penitenciarul Gherla, el a fost transferat la Galați. Tot el este deținutul care anul trecut a încercat să evadeze din închisoare. A început să sape din celulă un tunel spre libertate, ascuns după un frigider. A reuşit să străpungă 33 de centimetri din zid, fără să fie auzit.

criminal Madalin Miki Lupu- Botosani (3)Incidentul a avut loc în weekend.Deținutul de 31 de ani este în stare foarte gravă, medicii fiind rezervați cu privire la șansele de supraviețuire.

Din materialul probator administrat până la acest moment al urmăririi penale, se reţine că, la data de 15.02.2020, în jurul orei 9,40, pe fondul unui conflict spontan, un deţinut a lovit în mod repetat cu un obiect metalic în zona capului persoana vătămată aflată încarcerată în aceiaşi unitate de penitenciar (Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi)”, a precizat procurorul de caz.

În urma examinării deţinutului agresat, medicii au constatat că aceasta prezintă leziuni traumatice care i-au pus viaţa în primejdie şi pentru a căror vindecare sunt necesare 50-55 zile de îngrijiri medicale (traumatism cranio-cerebal, traumatism cervical-multiple benzi echimotice latero-cervicale dreapta, traumatism toracic anterior drept, traumatism osteo-articular).

Scene sângeroase în închisoare. Un botoșănean a bătut un deținut până l-a băgat în spital

One thought on “FOTO El este deținutul din Botoșani care aproape și-a ucis în bătaie colegul de celulă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com