Scene sângeroase în închisoare. Un botoșănean a bătut un deținut până l-a băgat în spital

Un botoșănean de 27 de ani, încarcerat în Penitenciarul Galați, și-a băgat în spital colegul de celulă după ce l-a bătut cu o bară din metal. Botoșăneanul este închis pentru mai multe infracțiuni, printre care omor calificat, tentativă de omor și tâlhărie calificată.

Tot pentru omor își executa pedeapsa și victima acestuia, un bărbat de 31 de ani, care la sfârșitul lunii ianuarie și-a înjunghiat colegul de celulă.

Incidentul a avut loc în weekend și se pare că la mijloc ar fi vorba despre o răzbunare. Deținutul de 31 de ani este în stare foarte gravă, medicii fiind rezervați cu privire la șansele de supraviețuire.

Din materialul probator administrat până la acest moment al urmăririi penale, se reţine că, la data de 15.02.2020, în jurul orei 9,40, pe fondul unui conflict spontan, un deţinut a lovit în mod repetat cu un obiect metalic în zona capului persoana vătămată aflată încarcerată în aceiaşi unitate de penitenciar (Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi)”, a precizat procurorul de caz.

În urma examinării deţinutului agresat, medicii au constatat că aceasta prezintă leziuni traumatice care i-au pus viaţa în primejdie şi pentru a căror vindecare sunt necesare 50-55 zile de îngrijiri medicale (traumatism cranio-cerebal, traumatism cervical-multiple benzi echimotice latero-cervicale dreapta, traumatism toracic anterior drept, traumatism osteo-articular).

One thought on “Scene sângeroase în închisoare. Un botoșănean a bătut un deținut până l-a băgat în spital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *