Consultații gratuite oferite botoșănenilor de un doctor renumit, datorită PPU-SL și Corinei Dănuță

Președintele filialei județene a PPU-SL Botoșani, Corina Dănuță, vine în sprijinul oamenilor aflați în nevoie. Tocmai de aceea, în cadrul campaniei” Inimi pentru Inimi”, o campanie ce a avut un succes răsunător până în acest moment,  pentru a doua oară, locuitorii județului Botoșani vor beneficia gratuit de consultații din partea renumitului profesor doctor Cristian Gabriel, se arată într-un comunicat al organizației politice. 

Acesta va veni la centrul “ Medical Tex “ situat în Bulevardul Mihai Eminescu, numărul 64, fiind invitat de către Corina Dănuță pentru a oferi GRATUIT consultații cetățenilor în zilele de vineri și sâmbătă.

„Partenerul acestei campanii este PPU-SL Botoșani, partid care dorește să vină în sprijinul oamenilor care au cu adevărat nevoie de ajutor”, spun coordonatorii acestei campanii, care merg pe dictonul „Auzim, ascultăm, FACEM!!”.

Condițiile de înscriere sunt: scrisoare medicală cu descrierea afecțiunii( ultimul control cardiologic);  dovada venitului minim( cupon pensie, șomaj, etc).  Programările se fac zilnic la sediul clinicii, cu prezentarea documentelor sus menționate.

Campania „Inimi pentru inimi”. Investigații gratuite pentru botoșăneni cu ajutorul PPUSL și a unei clinici private

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *