Campania „Inimi pentru inimi”. Investigații gratuite pentru botoșăneni cu ajutorul PPUSL și a unei clinici private

Umaniștii botoșăneni, în colaborare cu clinica privată Medical Tex, au demarat campania „Inimi pentru inimi”. Aceasta se adresează copiilor, vârstnicilor, persoanelor defavorizate, care nu au posibilități materiale sau nu au acces la sistemul medical din cauza pandemiei astfel că nu au reușit să își monitorizeze atent starea de sănătate. Campania a demarat vineri, când un profesor invitat de Corina Dănuță, managerul Medical Tex, și candidatul  PPUSL la Primăria Botoșani, a venit special de la București pentru a oferi investigații botoșănenilor.

„Oferim posibilitatea ca o parte din aceste persoane, în funcție de scrisorile medicale și de condițiile de încadrare ale lor, să le putem oferi gratuit aceste beneficii”, spune Corina Dănuță.

Cei care vor să beneficieze de aceste investigații au nevoie doar de o trimitere de la medicul de familie, respectiv o scrisoare medicală. Regulamentul campaniei Inimi pentru Inimi poate fi urmărit la cortul amenajat de PPUSL pe Pietonalul Unirii, vizavi de Farmacia Catena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *