Partidele din Botoşani se ocupă de paginile de internet doar în campanie

pagina de internet a pdl
Pagina de internet a PDL a fost actualizată la alegerile din 2008

Principalele partide din Botoşani manifestă interes pentru imagine doar în campania electorală. Şi asta o dovedesc nu doar discursurile actuale ale liderilor politici, acţiunile publice, ci şi prezentarea filialelor pe internet (deşi aceasta este una dintre cele mai moderne şi eficiente forme de prezentare publică).  Niciuna dintre formaţiuni nu dispune de un site actualizat, unde membrii, simpatizanţii sau orice altă persoană interesată să poată obţine informaţii despre echipele de conducere ale partidelor, despre datele de contact sau despre acţiunile interprinse de fiecare formaţiune în parte.

Pagina de pe internet a PDL a fost actualizată ultima dată în 2008. Ea conţine date potrivit cărora Cătălin Flutur este coordonator special (când nu se transferase de la PNL la PDL din cauza posibilităţii pierderii mandatului), iar Radu Drăguş prim-vicepreşedinte.

În schimb, PNL nici nu mai are prezentare pe internet. Pagina proprie, pnl-botosani.ro care a funcţionat în campaniile electorale trecute a fost suspendată, din motive de neplată.

PSD nu dispune de propria pagină. Orice intră în motorul de căutare „google” şi caută PSD Botoşani este trimis către blogul fostului lider al partidului, Constantin Conţac, sau către site-ul organizaţiei centrale a PSD, unde, într-o pagină, sunt şi câteva date de contact ale PSD Botoşani.

Nici paginile personale ale liderilor politici, care au fost folosite în campania electorală, nu mai sunt active sau actualizate.

Cătălin Flutur are pagina închisă, iar senatorul Dan Humelnicu şi-a actualizat ultima dată pagina în 2008.

Deputatul Cătălin Buhăianu şi senatorul Liviu Câmpanu exprimă idei despre lumea politică pe blogurile personale.  

Deputatul Andrei Dolineaschi are site-ul activ şi a fost actualizat recent, după implicarea acestuia în scandalul salariilor profesorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *