Mărturia unei femei din Botoșani: I-am văzut pe tinerii implicați în accident bând whisky

O botoșăneancă mărturisește că i-a văzut pe cei doi tineri care se aflau în mașina care a produs accidentul de luni seară de pe Bulevardul Mihai Eminescu din Botoșani în timp ce beau bere și whisky în fața unui magazin de lângă Școala 14.

Femeia, care a dorit să își păstreze anonimatul, a oferit detalii despre locația și intervalul orar în care tinerii au băut, după care au urcat la volan și au produs groaznicul accident de la Spitalul de Copii

In legatura cu accidentul de ieri, țin să menționez ca acesti băieți, care au provocat accidentul au baut in față la magazinul Georgiana, de lângă scoala 14, până la ora 22:00.. (…) Au baut bere si whisky . La toate magazinele Georgiana am observat ca au un obicei, nu tocmai placut pentru noi cei care locuim in acele zone, de a se aduna si a sta la o bere, mai nou au inceput si cu tarie. Ieri pe la ora 19:00 i-am vazut pe acesti băieți, care erau in stare de ebrietate avansată, cum au terminat o sticla de whisky in 20 de minute”, a scris femeia într-un mesaj transmis redacției BotosaniNews.

FOTO & VIDEO Accident cumplit la Botoșani! Patru mașini au fost implicate (Update)

 

2 thoughts on “Mărturia unei femei din Botoșani: I-am văzut pe tinerii implicați în accident bând whisky

  1. Paznicii de la miliția locală ce fac nu patrulează în zonă ?? Care este ocupația loc la blocat masini…acolo s grămadă..??? De ce ?? Locurile cu probleme…neacoperite..pe la piață…Responsabilii băgați i in zonele fierbinți…nu doar la blocat mașini…

  2. Gardieni trebuie să fie în cartierele mărginașe să plimbe mașinile si pe acolo să mai coboară din mașini, nu doar plimbare…da promenadă…Au salarii de 60 -70 De milioane….si ce fac ??? Nu se vad ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com