FOTO & VIDEO Accident cumplit la Botoșani! Patru mașini au fost implicate (Update)

Un accident rutier grav a avut loc, în noaptea de luni spre marți, la intersecția dintre Bulevardul Mihai Eminescu și strada Prieteniei din municipiul Botoșani. .

Din primele informații, în accidentul au fost implicate patru mașini, din care una s-a răsturnat pe carosabil.

Un autoturism Audi circula pe Bulevard, dinspre Poliție spre Sucevei, iar în apropiere de intersecție a lovit un Ford din fața lui și l-a aruncat într-un VW, care circula pe contrasens. Apoi, VW a ricoșat într-un alt autoturism care era parcat.

Șase persoane au fost implicate, în accident, dintre care una a rămas încarcerată.

 

5 thoughts on “FOTO & VIDEO Accident cumplit la Botoșani! Patru mașini au fost implicate (Update)

  1. Tiganii astia ne omoara cu zile 🙂 A mai fost un caz daca mai stiti in spate la scoala 11 , cand tot asa o cioara se credea la need for speed si o bagat un om un coma. Si acea persoana dupa 1 an o murit . MINORITATI ! Nu stiti sa legati 2 cuvinte sa scrieti si voi conduceti . O sa ne enervam si sa jucam world of tanks cu voi. Scursurilor !

  2. Cand conduci cu 120 / h pe Bulevardul Eminescu, putem vorbi de tentativa de omor! Sper ca tiganul sa primeasca ce merita dar cred ca judecatorii nostri nu-l vor condamna nici daca copiii lor ar fi printre victime…

  3. Cand conduci cu 120 / h pe Bulevardul Eminescu, putem vorbi de tentativa de omor! Sper ca tiganul sa primeasca ce merita dar cred ca judecatorii nostri nu-l vor condamna nici daca copiii lor ar fi printre victime…Daca justitia isi facea datoria de-a lungul timpului, in loc sa faca petreceri cu tiganii, poate ca nu s-ar fi ajuns aici. Tara in descompunere…

  4. Peste 1 luna, max 3 luni, acest redus intelectual isi va relua dreptul de a ucide pe sosele. A trecut pe bulevard. Prin fata politiei Botosani. A inspectoratului de politie. A centrului sigurantei din oras. Nu este singurul. In fiecare seara sunt zeci de muhaiele din astea care fac raliuri. Nicio masura. Niciodata. De necrezut. Unde sunt limitatoarele?! Din 10 in 10 metri daca este nevoie. Unde sunt masurile?! Politistii se tem. Politicienii sunt complici. Judecatorii nu-si bat capul. Poate doar daca la vreunul dintre acestia i-ar muri copilul intr-un astfel de accident, produs de handicapati intelectual care circula pe sosele. Atunci poate am avea vreo sansa sa-i inchida pentru ani buni pe acesti cretinoizi. Dar de ce asa ?! De ce mereu trebuie sa moara cineva pentru a scoate jegurile astea din societate ?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *