Botoșăneanul care a produs accidentul cu șase victime de pe Bulevardul Mihai Eminescu, reținut de polițiști

Politistii din cadrul Biroului Rutier au emis ordonanta de retinere pentru 24 de ore față de tânărul de 28 de ani,  care luni seară a condus un autoturism in timp ce se afla sub influenta baututilor alcoolice si a provocat un accident rutier soldat cu sase victime. Acesta a fost introdus in arestul IPJ Botosani. 

Potrivit oamenilor legii, șoferul era băut, alcoolemia în sânge la prima probă a fost de 1,75 mg/l iar la a doua probă 1,53 mg/l.

Tanarul este cercetat pentru infractiunile de vatamare corporala din culpa, amenintare si conducere sub influenta alcoolului. Cel mai probabil va fi reținut.

Evenimentul rutier a avut loc la intersecția dintre Bulevardul Mihai Eminescu și strada Prieteniei din municipiul Botoșani.

Un autoturism Audi circula pe Bulevard, dinspre Poliție spre Sucevei, iar în apropiere de intersecție a lovit un Ford din fața lui și l-a aruncat într-un VW, care circula pe contrasens. Apoi, VW a ricoșat într-un alt autoturism care era parcat.

Șase persoane au fost implicate, în accident, fiind rănite și transportate la spital.

One thought on “Botoșăneanul care a produs accidentul cu șase victime de pe Bulevardul Mihai Eminescu, reținut de polițiști

  1. Asteptam pedeapsă cu moartea la dementi gen, libertate la maxim fa ce vrei fara nici un fel de reguli??? Scuipă pe ceilalți pe stradă, taie cu cuțitul, amenință, jigneste, înjură..dar până unde…??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *