VIDEO Botoșăneanul care a produs accidentul de pe Bulevard dus la Psihiatrie. A făcut un scandal monstru atât la locul accidentului, cât și la spital

Șoferul de 28 de ani, care a produs, în noaptea de luni spre marți, accidentul de pe Bulevard, a fost internat la Psihiatrie. Andrei I. a făcut scandal atât la locul accidentului, cât și la spital.

De altfel, la fața locului au ajuns și polițiști de la Serviciul de Acțiuni Speciale, noaptea trecută.

Tânărul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, dar și testarea antidrog. În momentul în care a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. S-a luat măsura internării acestuia la Psihiatrie din cauza stării de agitație în care se afla.

Evenimentul rutier a avut loc la intersecția dintre Bulevardul Mihai Eminescu și strada Prieteniei din municipiul Botoșani.

Un autoturism Audi circula pe Bulevard, dinspre Poliție spre Sucevei, iar în apropiere de intersecție a lovit un Ford din fața lui și l-a aruncat într-un VW, care circula pe contrasens. Apoi, VW a ricoșat într-un alt autoturism care era parcat.

Șase persoane au fost implicate, în accident, fiind rănite și transportate la spital.

One thought on “VIDEO Botoșăneanul care a produs accidentul de pe Bulevard dus la Psihiatrie. A făcut un scandal monstru atât la locul accidentului, cât și la spital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *