FOTO O fetiță de trei ani s-a ales cu bube după ce a mâncat chipsuri expirate de la un magazin din Botoșani. „Am sunat de cinci ori la Protecția Consumatorului și nu ne-a răspuns nimeni”

O fetiță de trei ani s-a ales cu bube pe corp după ce a mâncat chipsuri expirate. O femeie a povestit, pe Facebook, că acestea erau cumpărate de la un magazin de pe Primăverii din municipiul Botoșani, de cumnatul său, pe 23 aprilie. Acesta ar fi cumpărat dulciuri și chipsuri de 100 de lei, dar când a ajuns acasă a văzut că toate sunt expirate așa că s-a întors la magazin și a cerut explicații de la reprezentanții magazinului. Ba mai mult, a încercat să facă reclamație și la Protecția Consumatorului, dar nu a răspuns nimeni la telefon.

Astazi (23.04.2020) in jurul orei 14 cumnatul meu a cumparat o punga de dulciuri de la „renumitul” magazin Stefy din str. Primaverii. Pe langa faptul ca nu a primit bon fiscal (valoare cumparaturilor fiind in jur de 100 lei), TOATE sunt EXPIRATE ! Nepotica mea (in varsta de 3 anisori) a mancat dintr-o punga de chipsuri cumparata de la acest magazin si are corpul plin de bubite. Revenind la magazin si cerandu-i explicatii patronului, acesta (foarte calm de altfel) a bagat scuza: „oricine mai greseste, de acum vom fi mai atenti”. Am sunat la Politie si mi s-a zis ca nu ei se ocupa de asemenea cazuri, sa ducem copilul la spital si sa sunam la Protectia Consumatorului. Am sunat la Protectia C. de 5 ori si ne-a raspuns nimeni. Maine dimineata revin la magazin cu punga cu „bunatati” si sun din nou la Protectia C. Se vede clar, cum batonul de Rom este expirat de anul trecut, ciocolata Milka are termenul de valabilitate sters, iar cornul Seven Days a fost re sigilat. Aveti grija de unde va faceti cumparaturile”, a povestit pe Facebook, Roxana Saroș.

One thought on “FOTO O fetiță de trei ani s-a ales cu bube după ce a mâncat chipsuri expirate de la un magazin din Botoșani. „Am sunat de cinci ori la Protecția Consumatorului și nu ne-a răspuns nimeni”

  1. Un retardat și cumnatatu ca a cumpărat fără sa verifice data de expirare, dar mai ales ce conțin acele produse știind ca v-o fi consumate de un copil, dar și ala de are magazinul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *