Botoșăneanca desemnată cea mai frumoasă voleibalistă din România, în carantină din cauza coronavirusului. „Nu am mai văzut așa ceva în realitate niciodată”

Adelina Budăi-Ungureanu, botoșăneanca desemnată cea mai frumoasă voleibalistă din România, a ajuns în carantină din cauza coronavirusului. Adelina are contract italienii de la Cuneo Granda Volley și se afla în Italia când a izbucnit epidemia.

Sunt în București. Mi-au fost anulate trei zboruri. Într-un final, a trebuit să plec din Franța, de la Nisa, până acolo am ajuns cu mașina, cei de la echipă mi-au organizat totul și de asemenea mi-au dat și niște documente care să ateste faptul că eu doar tranzitez Franța. Am reușit să ajung în Munchen doar că neavând zboruri trebuia să găsesc o variantă să vin în România. Am reușit să găsesc un zbor dimineața, a doua zi, adică ieri (n.r. joi) din Munchen direct către Otopeni. Am completat o declarație prin care  am spus că de fapt eu vin din Italia și  nu din Germania. Am fost preluată imediat de niște persoane de la DSP. Mi-au dat mănuși noi, mască nouă, au avut foarte multă grijă la cum gestionează situația. Aici (n.r. în carantină) m-au adus cu o ambulanță de la SMURD.

A fost așa un scenariu de film pentru că erau două persoane costumate, de care sincer vă spun m-am speriat foarte tare. Nu am mai văzut așa ceva în realitate niciodată. Asta a fost procedura, am respectat-o și acum stau aici, la un hotel, în carantină, în București și e foarte ok”, a declarat, pentru TVR1, Adelina Ungureanu.

Ea a ajuns în România, joi, și a fost băgată direct în carantină, în București. După 13 zile, aceasta va ajunge la familia sa, în Botoșani, care o așteaptă cu sufletul la gură.

Fericirea mea de azi e una specială…..este ziua in care imi stiu copilul pe pamant romanesc, dupa foarte multe zile de stres. Traiesc fericirea ca o stiu in Romania chiar daca mai sunt 13 zile pana o sa ne vedem acasă”, a spus mama Adelinei, Simona.

FOTO Una dintre cele mai frumoase voleibaliste, originară din Botoșani, a ajuns la un renumit club din Italia. „Sunt foarte mândră de alegerea mea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com