FOTO! O botoșăneancă, cea mai sexy voleibalistă din România! La 18 ani, tânăra ar câştiga orice concurs de Miss!

Foto: Wowbiz.ro

E clar că ea e cea mai sexy voleibalistă din România. Frumoasa Adelina Ungureanu, din Botoșani, e marea speranţă a voleiului din ţara noastră. Fanii ştiu că ea e cea mai sexy voleibalistă din România.

La doar 18 ani, Adelina Ungureanu a atras atenţia prin prestaţiile de la fileu, dar şi datorită calităţilor fizice. Frumoasa cu ochi albaştri, protagonista mai multor pictoriale provocatoare, i-a cucerit pe suporterii echipelor pentru care a jucat, Pro Volei Botoşani, Agroland Timişoara şi Dinamo.

În această vară, Adelina s-a transferat la CSM Bucureşti, campioana României, cu care va juca în Liga Campionilor.

“Am început să practic sportul de mică. Asta în primul rând datorită părinţilor mei, care la vremea aceea erau instructori de înot, acasă, la Botoşani. La trei ani, m-au aruncat în bazin! Aşa am început înotul! Am făcut şi tenis câţiva ani. La volei am fost pentru prima oară atunci când aveam şapte ani”, a povestit Adelina.

E limpede că ea e cea mai sexy voleibalistă din România. “Venise vremea liceului şi am ales, pentru a continua în tandem şcoala şi voleiul, Timişoara. Era tocmai în celălalt capăt al ţării! A fost o alegere grea, foarte grea. Mă despărţeam de ai mei… Am simţit însă că asta trebuie să fac. M-am trezit brusc obligată să spăl, să calc, să-mi fac ordine, ceea ce nu prea făceam acasă. M-am simţit singură şi cu o mulţime de responsabilităţi”, a mai mărturisit Adelina.

Sursa: WOWbiz.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *