Vezi cine este patronul firmei de transport din Botoșani, ridicat pentru trafic de droguri!

Procurorii DIICOT împreună cu BCCO au organizat un flagrant. Mascaţii l-au săltat pe un patron de firmă, dar şi doi complici. Acuzaţiile suunt grave. Inculpatul efectua curse regulate pe ruta Romania-Scoția şi transporta, conform procurorilor, droguri.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaților Vasiliu Cristinel Nicușor, Vasiliu Mariana (soţ şi soţie) şi a lui Ababei Bogdan Marian, şoferul care transporta cocaina, scrie bzi.ro.

Menţionăm faptul că la data de 04.03.2020, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Iași împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO – Iași au procedat la efectuarea unei acțiuni de prindere în flagrant a inculpatului Vasiliu Cristinel Nicușor și a soției sale, inculpata Vasiliu Mariana, imediat după ce aceștia au încercat să comercializeze cantitatea de 1,025 kilograme de cocaină, pe raza municipiului Iași. Tot data de 04.03.2020, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Iași împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO – Iași au efectuat 5 percheziții domiciliare, inclusiv la Botoșani, în urma cărora au fost ridicate sumele de 2.100 de lei şi 42.800 de lire sterline și trei autoturisme şi autoutilitare, ce ar fi fost folosite pentru transportul drogurilor.

Sursa: Bzi.ro

3 thoughts on “Vezi cine este patronul firmei de transport din Botoșani, ridicat pentru trafic de droguri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *