VIDEO Cum a ajuns un șofer de tir din Botoșani să facă trafic de droguri cu șeful său

Un șofer de tir din Botoșani a ajuns să facă trafic de droguri pentru șeful său, patronul unei importante firme de transport internațional, care efectua curse regulate pe ruta Romania-Scoția. Bogdan Marian Ababei a fost reținut alături de șeful său, Cristinel Nicușor Vasiliu, și soția acestuia, Mariana Vasiliu.

Asta după ce procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Iași împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO – Iași au procedat la efectuarea unei acțiuni de prindere în flagrant a lui Vasiliu Cristinel Nicușor și a soției sale, Vasiliu Mariana, imediat după ce aceștia au încercat să comercializeze cantitatea de 1,025 kilograme de cocaină, pe raza municipiului Iași.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că, inculpatul A.B.M., șofer în cadrul societății deținute de către inculpatul V.C.N., a preluat, în cursul zilei de 02.03.2020, de pe teritoriul Marii Britanii, un colet ce conținea o cantitate importantă de cocaină, pe care i-a predat-o inculpatului V.C.N., imediat după ce acesta a revenit pe teritoriul României”, spun anchetatorii.

În urma unor percheziții care au avut loc la Botoșani, inclusiv la locuințele celor trei, au fost ridicate sumele de 2.100 de lei şi 42.800 de lire sterline și trei autoturisme şi autoutilitare, ce ar fi fost folosite pentru transportul drogurilor.

Vezi cine este patronul firmei de transport din Botoșani, ridicat pentru trafic de droguri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *