Un botoșănean a sunat la 112 să anunțe că într-un autoturism staționat se află un șofer inconștient. Surpriza pe care au avut-o polițiștii!

Miercuri, poliţiştii din  cadrul Poliţiei Municipiului Dorohoi, au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe o stradă din municipiul Dorohoi, se găseşte un autorurism staţionat al cărui conducător auto pare să fie inconştient.

Echipajul de poliţie direcţionat la faţa locului a identificat conducătorul auto în persoana unui bărbat de 50 de ani, din comuna Cândeşti.

Întrucât bărbatul se afla într-o vădită stare de ebrietate, a fost testat cu aparatul alcooltest valoarea rezultată fiind de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 Ulterior, acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Bărbatul s-a ales cu dosar penal.

One thought on “Un botoșănean a sunat la 112 să anunțe că într-un autoturism staționat se află un șofer inconștient. Surpriza pe care au avut-o polițiștii!

  1. Dosar penal? Cel mult o contraventie pentru parcare neregulamentara. Dar pentru deranjul cauzat de trezirea din „somn” cine raspunde? Nu rezulta de nicaieri ca individul a fost sirprins conducand in stare de betie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *