Tânărul care a spulberat cu mașina o femeie, pe trecerea de pietoni de pe Sucevei, ajunge în fața judecătorilor. Un alt tânăr va fi și el tras la răspundere

Tânărul de 27, din Corni, care a izbit cu mașina o femeie, aflată pe trecerea de pietoni de pe Sucevei, ajunge în fața judecătorilor. Petrică Liviu Pricop a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală din culpă. Totodată, în fața magistraților ajunge și proprietarul autoturismului implicat în accident, Adrian Cojocariu, cercetat pentru încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere.

Accidentul a avut loc pe 17 ianuarie. Tânărul de 27 de ani circula cu maşina spre bariera Sucevei,  a lovit o femeie şi a fugit de la locul faptei. El este un client mai vechi al oamenilor legii. Fusese eliberat condiţionat din penitenciar în vara anului 2019, după ce a stat închis doi ani şi 8 luni pentru un scandal într-un bar, apoi a condus beat și a încercat să fugă de polițiști când l-au tras pe dreapta.

Tânărul care a lovit cu mașina o femeie pe trecerea de pietoni și a fugit, arestat preventiv. Vezi cine este el!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *