Botoșănean celebru prins drogat cu cocaină, la volan

Andreea Bălan (35 de ani) trece prin momente cumplite. Asta după ce soțul ei, botoșăneanul George Burcea (32 de ani), s-a ales zilele trecute cu dosar penal. Polițiștii rutieri l-au prins drogat la volan, aparatul special arătând că acesta se afla sub influența cocainei.

Drogul bogaților a devenit și preferatul lui George Burcea. Soțul cântăreței Andreea Bălan a dat de necaz, după ce în urmă cu trei zile a fost prins în trafic sub influența substanțelor interzise. Potrivit surselor Click!, pe 21 februarie, la ora 10.00, acesta conducea un Mitsubishi și a fost tras pe dreapta pe Bd. Eroilor, din localitatea ilfoveană Voluntari, la doar câteva străzi distanță de locuința sa.

”A fost testat cu aparatul Drug Test și a ieșit pozitiv la cocaină. A fost băgat în mașina Poliției și dus la IML, unde i-au fost recoltate probe de sânge și de urină. Acesta a fost cooperant și se vedea în comportamentul lui că ceva nu este în regulă”, ne-au dezvăluit sursele noastre.

Se pare că soțul Andreei Bălan era filat de polițiști de mai mult timp

Bărbatul, care este actor de profesie, nu a avut ghinionul să dea de un filtru, ci a fost oprit special. Se pare că el era filat de oamenii legii, fiind cunoscut drept consumator de mai mult timp. Lui George Burcea i s-a întocmit dosar penal, iar polițiștii așteaptă acum buletinul toxicologic de la medicii legiști, în care va fi trecută concentrația de cocaină pe care o avea în organism, dar și cum substanța i-a putut influența capacitatea de a conduce un autoturism pe drumurile publice.

”Dosarul va ajunge pe masa procurorului și apoi va fi trimis în judecată. Potrivit Codului Penal, fapta se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la un an, de obicei cu suspendare”, ne-au explicat sursele Click!.

Soțul Andreei Bălan nu mai are voie să conducă

Din momentul în care a fost prins drogat, soțul Andreei Bălan a fost nevoit să-și lase mașina în stradă. El nu mai are voie să conducă până la definitivarea dosarului, iar dacă va fi condamnat permisul îi va fi anulat. Pentru a putea șofa din nou, George va trebui să dea examen, însă, după o perioadă de aproximativ doi ani de la condamnare. Atunci va fi considerat reabilitat.

Sursa: Click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *