Trei femei din Botoșani, nominalizate la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială

Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România a lansat luni, 17 februarie, competiţia pentru premiile ce vor fi oferite în cadrul celei de-a VII-a ediţii a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţa Socială 2020.
Trei femei din Botoșani au fost nominalizate la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială 2020, dar și două instituții.

Astfel, Sindicatul IMPACT Botoșani a fost nominalizat la secțiunea Premiul pentru instituția anului; Sucursala Teritorială a CNASR Botoșani la categoria cea mai activă sucursală; Honciuc Daniela pentru Premiul Asistentul social al anului; Fortoeș Cristina la Premiul asistentul social din domeniul protecției copilului și Șmit Carmen Elena la Premiul asistentul social din domeniul protecției persoanei cu disabilități.

Potrivit regulamentului, în perioada 17-24 februarie 2020, toți cei nominalizați pot fi votați accesând site-ul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială, direct la secțiunea Vot 2019, la adresa: gala.cnasr.ro.

435 de nominalizați au intrat în această competiție. Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială va avea loc în data de 17 martie 2020, pe scena Ateneului Român, unde vor fi înmânate și premiile câștigătorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *