Un hotel din Botoșani a fost închis de Protecția Consumatorului

Un hotel din Botoșani a fost închis temporar de Protecția Consumatorului în urma unor controale efectuate de inspectori. Este vorba despre hotelul Europa din cadrul complexului Miorița, unde au fost constatate nereguli grave, potrivit reprezentanților Protecției Consumatorului.

La Miorița, aproximativ 200 de kilograme de alimente au fost găsite în neregulă. Erau cantități mari de carne neetichetate, aceasta avea un miros dubios și arăta, de asemenea, ciudat. Dacă problemele nu vor fi remediate, locația ar putea fi închisă definitiv. Deocamdată, s-a închis atât partea de restaurant, cât și cea de cazare.

Probleme s-au găsit și la Casa Lux, unde, de asemenea, s-a recomandat închiderea până la remedierea neregulilor, însă cei de aici au făcut dovada predării spre distrugere a alimentelor găsit neconforme și s-au ales doar cu amendă. 

În numai două zile, au fost verificate în județul Botoșani 21 de unități de alimentație publică.

Șeful Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, botoșăneanul Eduardt Cozminschi anunță controale în județ. Ce unități sunt vizate

4 thoughts on “Un hotel din Botoșani a fost închis de Protecția Consumatorului

  1. Mutumim domnului senator pentru grija fata de botosaneni ca astia sa faca lovele este in stare sa ne dea mancare stricata ! rusine bai nehalitilor nu mai fac nunta la voi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *