A fost redeschis restaurantul din Botoșani închis temporar de Protecția Consumatorului. Inspectorii și-au pus mâinile în cap de ce au găsit acolo

Restaurantul Miorița, din complexul Europa, a fost redeschis pentru clienți, sâmbătă, după ce Protecția Consumatorului a decis închiderea temporară a acestuia din cauza neregulilor găsite.

Inspectorii au găsit aici carne expirată, alimente alterate, fără etichetă corespunzătoare și chiar mizeri în bucătărie. Reprezentanții restaurantului au luat imediat toate măsurile necesare pentru ca localul să îndeplinească condițiile necesare în vederea redeschiderii.

Inspectorii de la Protecția Consumatorului au găsit o mulțime de nereguli în restaurantele din Botoșani, în urma unor controale efectuate în ultimele zile. Casa Lux și Miorița au fost propuse pentru închiderea temporară. 

Potrivit președintelui ANPC, botoșăneanul Eduardt Cozminschi, au fost aplicate amenzi de 50.000 lei, iar de la comercializare au fost oprite 450,9 kg de produse alimentare, precum carne, legume și produse lactate. 

Am întâlnit abateri grave peste care nu am trecut și nu voi trece cu vederea. Astfel, doi operatori economici de renume din Botosani, au primit măsura complementară de oprire temporara a prestării de servicii pănă la remedierea abaterilor constatate. In total s-au aplicat amenzi contravenționale în valoare de 50 000 lei in urma verificarii celor 21 de agenți economici și am oprit de la comercializare 450, 9 kg de produse alimentare neconforme precum: carne, legume si produse lactate”, susține Cozminschi.

Un hotel din Botoșani a fost închis de Protecția Consumatorului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *