FOTO Vezi în ce condiții sunt ținute alimentele în unele bucătării ale restaurantelor din Botoșani!

Inspectorii de la Protecția Consumatorului au găsit o mulțime de nereguli în restaurantele din Botoșani, în urma unor controale efectuate în ultimele zile. Casa Lux și Miorița au fost propuse pentru închiderea temporară. 

Potrivit președintelui ANPC, botoșăneanul Eduardt Cozminschi, au fost aplicate amenzi de 50.000 lei, iar de la comercializare au fost oprite 450,9 kg de produse alimentare, precum carne, legume și produse lactate. 

Acesta a transmis câteva fotografii pentru a arăta în ce condiții erau depozitate alimentele.

Am întâlnit abateri grave peste care nu am trecut și nu voi trece cu vederea. Astfel, doi operatori economici de renume din Botosani, au primit măsura complementară de oprire temporara a prestării de servicii pănă la remedierea abaterilor constatate. In total s-au aplicat amenzi contravenționale în valoare de 50 000 lei in urma verificarii celor 21 de agenți economici și am oprit de la comercializare 450, 9 kg de produse alimentare neconforme precum: carne, legume si produse lactate”, susține Cozminschi.

One thought on “FOTO Vezi în ce condiții sunt ținute alimentele în unele bucătării ale restaurantelor din Botoșani!

  1. Averi făcute pe jjeguri.. jafurile sunt la protecția consumatorului unde putorile stau pe salarii imense doar spargi trebuia să vină de la bucale, ei se vand pe 5 lei ,închid ochii la ga baci,le intră în ochi dar sunt rapanosi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *