De-a dreptul uluitor! Ce s-a apucat să facă un botoșănean în fața unui magazin din prea mult timp liber

Unii, din prea mult timp liber, ajung să facă gesturi de-a dreptul uluitoare. Este și cazul unui botoșănean de 53 de ani, băut bine, care, pe 11 februarie, s-a proptit în fața unui magazin de pe Calea Națională și s-a apucat să-i înjure pe toți cei care intrau sau ieșeau din magazin, fără niciun motiv.

Văzând că nu renunță la apucăturile sale și nici nu pleacă din locul respectiv, angajații magazinului au chemat polițiștii locali în ajutor.

Ajunși la fața locului, polițiștii locali, din cadrul serviciului ordine publică, au observat o persoană care a încercat să fugă la vederea oamenilor legii. În urma măsurilor luate numitul F.G. de 53 ani a fost identificat și sancționat contravențional cu amenda în valoare de 300 lei, conform prevederilor Legii nr.61/1991(R) pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. În următoarea perioadă,vom intensifica activitatea patrulare pe raza municipiului Botoșani, pentru prevenirea faptelor de natura tulburării ordinii și liniștii publice”, susțin reprezentanții Poliției Locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com